Васил Найденов заряза Ивайло и се влюби в млад мъж

Васил Найденов гаджеВасил Найденов се раздели след пореден скандал с дългогодишния си интимен приятел – музикалния продуцент Ивайло Манолов и си хвана ново доста по-младо гадже.

Певецът, който дълги години се притесняваше да показва хомосексуалната си ориентация на публични места, намери сили да си признае истината, като изненадващо се появи хванат за ръка  с новия си приятел на гей парада , без да му пука от втрещените хорски погледи.

Приятели  на  Кеца споделиха, че неизвестният  млад мъж, живеел от месеци в дома му, вдигал телефона, уриждал му ангажименти, чистел, пазарувал  и готвел вместо него и правел всичко, за което преди се грижеше Манолов. От страх да не развали  прясната си връзка и да не го урочасат, 63-годишният Васко криел от хората новата си изгора и измислил лъжа, която с лекота лансирал –  представял го за свой братовчед. И то далечен братовчед, когото прибрал по милост.

Ивайло, за когото певецът  се кълнеше, че е голямата любов на живота му, че не може без него  и искаше двамата да остареят заедно един до друг в добро и лошо, бил брутално натирен и изгонен от дългогодишното им любовно ложе преди няколко месеца.

Двамата не живееха в цветя и рози,  караха се  денем и нощем по различни незначителни поводи, а известният със сприхавия си нрав Васко кипвал и врещял  от най-малкото нещо. Това тяхното не беше нормално. Голям инат  е този Найденов – каквото му скимне,  това прави си го. И изобщо не го изнересуват  чувствата на горкия Ивайло. А той, горкият, стои и реве пред вратата направо с часове, извинява се, моли се, плаче… Но Васко се инати и не го пуска да се прибере, даже  полиция сме викали заради  караниците и виковете им, целия блок вдигаха на главата си, споделят съседи на изпълнителя.

Точно непрестанните скандали и спорове кой е направил повече за другия, изнервили  певеца и го накарали  да сложи край на връзката им. След цели 25 години любов Манолов бил разкаран, а Васко  се разтушава в обятията на новото си  завоевание. Говори се, че младежът, когото Васко приютил, е неуспял актьор от Перник, който в момента се пробва в театъра като гримьор. „Връзките на Найденов  ще му отворят много врати, това за всички  е ясно. Дано само не е поредният използвач , въздишат  приятелите на певеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xa48ryGnv5g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *