Валери Симеонов пълзи към властта: Борисов е „гюле“, Корнелия – „стара активистка“! България иска чисти хора като мен!, категоричен е псевдопатриотът, който се гаври със служителите си в СКАТ!

„След като Борисов беше премиер, всеки може да стане. Не може по цял ден да дефилираш по телевизиите, после да поритваш мач в работно време… и така да управляваш държавата!

Тези тежки думи изрече в ефира на собствената си телевизия СКАТ лидерът на НФСБ Валери Симеонов, забравяйки удобно, че самият той и семплата му партия (впоследствие коалиция) бяха златният пръст, който подпираше безумното правителство на ГЕРБ цели две години и крепеше Бащицата да не падне! Че паднеше ли – на Симеонов му се разваляше парламентарния рахат.

Сега обаче е настъпило време разделно или по-скоро – време алчно. И всеки драпа към властта, както може! Бай Х*й няма как вече да е ракетата-носител и изединпът се превърна в гюле за останалите. Впрочем, така го нарече и самият Симеонов

Не, че не е истина. Не че Борисов не е увиснал като воденичен камък на врата на собствената си еднолична партия и не я тегли надолу към блатото… Но кой пък го казва?!

„Борисов е самовлюбен, откъснат от живота човек! Пълен мегаломан. Свърши се с него! Изгоря напълно! ГЕРБ има бъдеще като партия, обаче не с тоя самовлюбен тип“ – продължи с пенявенето си по телевизията си „големият патриот“ Симеонов.

Странно, Валери сега ли получи прозрението какъв е Борисов? За две години време не разбра ли какъв човек командва държавата и едновременно дърпа собствените му конци? Или трябваше Бащицата да му пресече мераците да прави правителство, та Симеонов внезапно да „прогледне“?

„Ние не сме се намърдали досега във властта! Ние сме чисти и неопетнени“, продължи прочувственото си слово Симеонов.

Ама наистина ли?

От вас, „Патриотите“, ухае на бебешка пудра и невинност?

Кого заблуждавате, г-н Симеонов?

Кой ще ви повярва, че в името на „стабилността“ цели 2 години крепихте мафиотската пасмина ГЕРБ в парламента. А после пък в името на България, направихте предизборна коалиция с един хулиган-атакист, когото доскоро плюехте под път и над път!

И двете си безпринципни коалиции направихте, за да останете във властта и сега треперите от ужас ще влезете ли в следващия парламент.

Затова хвърляте къчове по Борисов. Затова вадите нож на умряло куче.

Да бяхте извадили тия кинжали по-рано!

И спрете да наричате Корнелия Нинова „стара активистка“, защото току-виж не ви взела в новото си правителство за патерица.

Сега мятате мълнии по всеки, който може да спечели предсрочните избори, но ви брои за човек на Борисов, какъвто сте!

Един съвет от нас, г-н Симеонов.

Ако искате да управлявате държавата, първо вижте как управлявате собствените си фирми и личната си телевизия.

Вижте ведомостите с хората, които минаха през тази медия.

Пребройте колко души уволнихте през годините – просто така, защото ви  скимнало! С колко човешки съдби се изгаврихте, колко сами си отидоха от ужас да не ги изхвърлите и от страх да не се стоварят върху им пословичния ви гняв и наказания.

Градските легенди носят, че сте раздавали заплати в полунощ!

Че сте карали служителите си  да ви чакат с часове, за да им дадете мизерното подаяние, което наричате заплата. Ей така, да се изгаврите.

Имало ли е ваши служители, г-н Симеонов, които сте карали да пълзят в краката ви в буквалния смисъл, за да си получат парите.

Вижте си текучеството на персонала в СКАТ, отговорете си на въпроса защо там хора рядко се задържат за по-дълго от няколко месеца… и кажете честно – щом така управлявате една медия, така ли ще управлявате държава?

Колкото до Борисов – прав сте.

Той е гюле, което виси на шията на партията си.

А вие какво?

Искате да виснете на врата на народа ли?

Няма да ви се получи обаче, г-н Симеонов!

Народът поумня!

И му писна от воденични камъни и псевдо-патриоти-кръвопийци! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Курвата на Боко Валдър Самундарлъ бил „чист човек“ това сигурно е виц :)

  2. Валери, Валери…Умните хора знаят кога да замълчат. Ти се самозабрави бе, човек!

  3. Кухата манерка Симеонов да си гледа нелегалните хотели и любовниците!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *