България се пита: Коя е любовницата на Богданов?

Богданов притиснатОткакто е започнал ВИП Брадър, има- няма три дни, продуцентите се опитват да поставят зрителите на нокти с въпросите: С кого спи Преслава и коя е любовницата на Богданов.

Поради липса на други интриги, тъй като съквартирантите се държат повече от прилично, в момента се веят като знаме гащите на Преслава и слиповете на Пламен Богданов. Не обособено умното бивше футболистче се изпусна по време на пиянско парти в Биг Брадър, че има гадже. Но не какво да е, а чалга певица. И не каква да е, а от топ 10. 31-годишна, тъмна коса, ослепителна усмивка и изпълнила най-хитовите парчета.

Цялото това описание съвпадна на 100 процента с Преслава. Тя бе извикана в изповедалнята да види видеото и възкликна: Но аз не го познавам! След което го извика деликатно на двора и му обясни ситуацията. Пламен едва не се закле в децата, които няма, че това просто не е вярно.

Но ударите не спряха дотук. Тъкмо се успокои и се наложи да влезе в изповедалнята на нов разпит. Там стана ясно, че в жълто списание е написано кое е гаджето му. Не била Преслава, а Джена. Богданов изпадна в истеричен смях, но си пролича, че е гузен. Докато за Преслава отричаше горещо и разпалено, за Джена отрече с половин уста.

В същото време в селската къща, на метри от тях се намираше истинският любовник на Джена, с когото тя имала връзка две години и той й подарил годежен пръстен за близо 100 хиляди лева – американският предприемач Джино. Той също гледа видеото заедно с бившите съквартиранти и видимо се изнерви. Макар и певицата да му беше върнала пръстена и годежът да е развален, Джино много зле прие признанието, че забила някакво си момченце на плажа и месец и половина се забавлявала с него.

За да бъде пълна картината, Големият брат вкара Джино в голямата вип къща, където той попадна в невероятния любовен четириъгълник.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *