Борисов си призна: Разчитахме на ДПС, а те ни забиха нож в гърба!

Борисов гримаса

Дори когато говори за политика, Бойко Борисов си представя футболен мач.

Той се изяви днес защити достойно прякора си Боко Тиквата, докато се оставя да бъде „разпнат“ по негово желание в ефира на БНТ, където водещите пърхаха около него, като същински ангели и апостоли.

„Като има мач Реал Мадрид – Барселона и ако в същото време има концерт на другия стадион, как ще разбереш кои са гледали концерта и кои мача, запита дълбокомислено той и с този неразбираем за мнозина и силно скудоумен пример илюстрира и обясни колко е трудно разделянето на изборите от референдума.

На премиера – тиквеник можем да му подскажем, че футболните и концертните фенове могат да се преброят по купените билети. А гласувалите на редовни избори и референдум се отчитат по броя пуснати бюлетини Но явно тази сметка е прекалено сложна за наш Боко.

Той обаче се удари в гърдите, че се е намесил и е решил все пак изборите и референдумът да бъдат в един и същи ден.

Как така се е намесил? Нали имаме парламент? А тези неща се решават само от парламента? Или у нас се решават от един човек…?!? Еднолична диктатура?!? Сакън! Не смеем и да си го помислим!

И все пак опозицията му се опъна. БСП, ДПС и ДСБ гласуваха против идиотските поправки на ГЕРБ в Изборния закон.

Което накара премиера да размаха пръст точно на Разпети петък и да заяви, че  „между ГЕРБ и ДПС не може да има коалиция. И не могат да работят съвместно. ДПС мина в другия лагер“, каза назидателно Боко, като пропусна да уточни, че послушният Местан от ДОСТ вече се подготвя да му бъде патерица. Той трябва да заеме мястото на депесе от дясната страна на Борисов. Досега тази роля изпълняваше Доган. Но ДПС скъсаха дослука с Турция и вече не са удобни на Борисов. Временно! После пак ще го подпрат.

„А какво да кажа за коалиционното ДСБ, което непрекъснато  забива нож в гърба на ГЕРБ“, попита театрално премиерът и забърса морно чело.

Целият цирк е ясен!

ГЕРБ винаги са работили с ДПС! Та нали ДПС им свали Орешарски и поднесе главата му на тепсия в краката на Борисов. За да може Борисов пак да яхне властта!

Но сега за пред народа отново беше пусната димна завеса.

Той (народът) трябва да празнува спокойно /ако има с какво/ и да знае, че Бащицата ще бди в това време над него.

А това, че цените растат, заемите на ГЕРБ достигнаха 16 милиарда, пенсионерите и безработните изнемогват, престъпността расте, а Турция тихо завзема Родопите – за това не се обелва и дума.

Важното е, че приехме Изборния кодекс, или Изборния тюрлюгювеч.

Останалото е мълчание! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *