Борисов в Несвяст: РУМЕН РАДЕВ Е ВРЕДЕН ЗА ВЛАСТТА! Вижте как Пожарникарят смята да Свали Президента:

У нас няма война между институциите и би било смешно да има. Що за държава ще сме, ако правителството и президента открито воюват?, каза лидерът на столичното БСП Калоян Паргов. И побърза да добави, че война между институциите може да няма, но между Борисов и Радев – да!

Ние сме свидетели как от няколко месеца насам отношенията между Бойко Борисов и Румен Радев силно се изостриха. И ако доскоро ударите на Борисов бяха мръсни и подли- под кръста, напоследък премиерът се изнерви и подхвана едно силово мерене на мускули.

Но докато Радев си върши работата, министър-председателят става все по-непредпазлив и все по-нагъл в атаките си към президентството. Явно черпи опита си от терена на някое мачле с „Бистришките тигри“ и го пренася на политическата сцена. Но докато „тигрите“ му подават топката и най-мазно го оставят да вкарва голове на опразнена врата, Президентът обича честната игра, а не махленския футбол. Затова отстрани играта изглежда смешна, а някои българи даже не могат да я разберат.

Всички смятахме, че след загубата на протежето му Цецка Цачева, Борисов ще преглътне егото си и ще регулира отношението си към Радев в името на България. Но никой не предположи, че премиерът ще скочи с бутонките и ще започне да си отмъщава. И то вече явно.

До този момент Радев показва образ на нов вид Президент, вършещ работата си и стоящ далеч от партийните и всякакви други боричкания. Макар че липсата на политически опит му струва много, той е принципен и не позволява нечестна игра. Затова и изгони Цветанов от Свищов, защото по правилник няма място в участващата в тържествата държавна делегация.

В началото Борисов се криеше зад гърба на Цветанов и той му вършеше подмолната работа по дискредитирането на Президента. Когато обаче Радев скръцна със зъби и накара Цецо да си седне на мястото, Винету не издържа и излезе от вигвама, боядисан в цветовете на войната. И с индиански вик се хвърли в битката.

Нашият премиер е човек самовлюбен и се сърди, дори ако някой го бие на карти или на тенис, камо ли да се примири, че този някой е по-добър от него в политиката.

Всеки знае за неговото силно его и желание за доминация. Борисов никога не би приел някой друг да определя темпа, да е лидер в  дневния ред на обществото българско. А представяте ли си какъв удар за такъв самовлюбен човек е да прочете, че към днешна дата има едва 32 процента доверие, докато основният му опонент Радев – близо два пъти повече!

Борисов беше свикнал да има президент-кукла, на която дърпаше конците. Затова искрено се изненада, когато куклата бе заменена от човек със собствено мнение, ясна мисъл, твърда ръка и безкомпромесен към плоските и мръсни играчки на ГЕРБ. Пет години нямахме истинска президентска институция и премиерът си мислеше, че нещата ще продължат така. Но се излъга.

Според Паргов, в момента наблюдаваме  една борба за надмощие, в която Борисов тропа с крак на Радев и му намеква: „Ти може да си президент, държавен глава и главнокомандващ, обаче порционът го разпределям аз, влакът го карам аз, а ти ще се подчиняваш“. Военната дисциплина на Радев обаче не му позволява да бъде командван от по-низшестоящ… Така че играта ще продължава да загрубява.

Винету използва методи, които винаги досега са му вършили отлична работа. Впрегна в атаката всичките си слугински медии, които от сутрин до вечер дебнат всяка крачка на Президента. Придворните герберски журналисти вкараха в играта и съпругата му, като всеки ден я одумват с какво е облечена, а някои дори я забремениха. Но народът реагира с неочаквано одобрение. Дори харесва роклите на президентшата. И приветства всяко действие на съпруга й.

Целта е президентът да бъде „дисциплиниран“, да му се затвори устата, да бъде хванат с някой компромат. Ако няма компромат, такъв немедленно да се намери.  Това е характерен похват от арсенала на ГЕРБ. А за целта се използват дори специалните служби.

Засега резултатът е нула за Борисов и много за Радев. Фойерверкът-компромат за военните самолети гръмна! Но нямаше ефект. Дори заплахата, че ще се прави парламентарна анкетна комисия да разследва Президента, предизвика смях и силна подкрепа към него от електората. Освен това е спорно дали парламентът има право да прави подобна комисия. Но важното е кьорфишеците да гърмят.

Борисов няма друг изход и втвърди тона още повече: Медиите му заговориха за импийчмънт. Но и това не даде резултат.

Истината: Винету се готви да атакува президенството, за да си осигури място във властта за още пет години. Та белким му се размине разследването на хилядите далавери в управлението. Вместо това обаче ще се осигури забвение.

Защото никой не го иска никъде, даже в ГЕРБ вече не го вземат насериозно вече. И текат тайни брожения срещу него.

А Радев колкото повече Бай Х*й го атакува, толкова по-силен става.

Парадоксът на бумеранга, за който Борисов не е чувал, но който ще го изпрати в редиците на пенсионерите. Ако преди това не го прати при затворниците!

Ха, дано! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

31 коментара

  1. Важното е да не плащам като ме ебкат в тлъстия гъз.

  2. УМНИЯТ ДЕЙСТВА С МОЗЪК, ГЛУПАВИЯТ С ХИТРИНИ“ , А БОЛНИЯТ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА В СЪОТВЕТНОТО “ ЗАВЕДЕНИЕ“ … ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
    Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
    • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
    • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
    • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
    • Изисква прекомерно възхищение.
    • Има чувство за вродена правота.
    • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
    • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
    • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
    • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
    Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
    За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

  3. В статията може да има и нещо верно,но стилът и е отвратителен.

  4. Хартията търпи всичко. Ще прелътне и творението на Станислава Славова. Но госпожата (или госпожицата) би могла да си спомни (не е трудно), кой постави на поста му Румен Радев, издигайки за негов опонент абсолютно неизбираемата кокошка от село Драгана. Ако вместо нея беше предложил Томислав Дончев, например, Радев щеше да гледа сградата на Дондуков 2 само от вън. Така, че като хвърляте кал по Бойко Борисов(не съм му фен!), спомнете си какво направи той Радев да бъде сега президент, а жена му – главен фактор в президентството.

    • АЗ ЛИЧНО НЕ ВИЖДАМ НЯКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ ДОНЧЕВ И ЦАЧЕВА , А КОЛКОТО ДО РАДЕВ , Е ИЗВИНЯВАЙТЕ , АМА НЕ МОЖЕ ДА СТАВА НИКАКВО СРАВНЕНИЕ С ЦЕЧКА И ДОНЧЕВ ! Г-Н ВАСИЛЕВ , МНОГО ГРЕШНА ПРЕЦЕНКА ИМАТЕ ЗА ТРИТЕ ЛИЧНОСТИ И НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ГИ СРАВНЯВАТЕ , НЕСРАВНИМИ СА С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ , ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ !!!!!

      • В случая не става въпрос за Вашето мнение за въпросните личности,а за мнението на избирателите. Томислав ползва със сравнително добър рейтинг, докато Цецка е антипатична дорикато визия. А, ако си спомняте, разликата между Цецка и Румен беше незначителна.

      • Голяма логика, няма що! Борисов „пуснал“ на Радев да стане президент и сега трябва да го срушка ли? Нито е пуснал, нито нищо. Народът не иска ГЕРБ!

      • Приятелю, много ме разсмя! Томислав Дончев имал някакъв рейтинг! Та кой го познава изобщо? Поне 200 като Томислав Дончев трябват и пак не могат да се сравнят с Радев!

    • ДАЛИ ,ЗАЩОТО МНОГО ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ И ЧЕТА ВЕСТНИЦИ, СВИКНАХ ДА СЛУШАМ ВСЯКАКВИ КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИЙ…ПОНЯКОГА ГРАНИЧЕЩИ С АБСУРД.НАЙ СТРАШНИ СА ХОРАТА С КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ….ТЕ СА ГОТОВИ ДА ЦЕЛУВАТ ВСИЧКО…, САМО И САМО ДА БЪДА ОТБЕЛЯЗАНИ КАТО СЪПРИЧАСТНИ КЪМ ВЛАСТИМАЩИТЕ…. РЯДКО, НО ВСЕ ПАК ИМА МНОГО ДОСТОЙНИ И ИНТЕЛЕГЕНТНИ БЪЛГАРИ / ОСНОВНОТО Е,ЧЕ НЕ ЛЪЖАТ / И АЗ ….НА ТЯХ РАЗЧИТАМ..
      ОТНОСНО БОРИСОВ, НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И БЪДЕТЕ СНИЗХОДИТЕЛНИ- ТОЙ Е БОЛЕН ЧОВЕК ЗА ВЛАСТ !

    • България страда заради такива заблодени елементи като вас ГОСПОДИНЕ.Явно капацитета ти е колкото на недоразвитият ни примиер

    • Фен си МУ драги! При това от типичния за герберите вид- тъпи,безкрайно упорити! Явно не си разбрал, че изборът на президент е репетиция, проверка на възможностите! Загубата на Тиквата е ярък показател, че народът вече го е прозрял, а, що се отнася за избори и презрял! Презрял, не в смисъла на презрял плод, а на отношение към „вожда“, тоест презрение! Това байно е сигнал, че е дошло времето и на герберите. Да бъдат разкарани от властта, а България да направи пореден опит да се отърве от мафията! А проблемът , че не си разбрал, е само твой личен проблем- характерен за политически невежите индивиди!

    • Атанасе ти тая глава само за украса ли я имаш. А разсъждавай малко бре глупако…

  5. 1 uni 2017 du kakata na terorista borisov brat ti e psihichno bolen pomogni mu da se skpie v niakoi ludnica tova e edinstvennata vazmojnost za spasenieto mu ot zatvora i groba koito mu jelaem crlia balgarski marod vse pak si doktorka pobarzai

  6. buiko mrastniko pet jivota da prepuskas sled general radev ne mojes da go stignes general radev raboti za naroda i nie go obichame viarvame mu a ti balgaroubieco ubivas i decata ni mrazim te nenavijdame te otvrastavame se ot teb i pasminata ti nezakommata gerb da jivee general radev i bratska rusia v tiah vijdame spasenieto na decata ni proklet da si borisov

    • Другарко Господинова, помолете организационния ви секретар – другарят Добрев, да изпрати специалисти да кирилизират клавиатурата ви. Иначе никой не ви чете и язък /извинявам се за турцизма/ за парите.

  7. Народът разчита на Радев за да се промени поне на йота статуквото! За сега Президента ни доказа ,че е по-добър политик /въпреки че няма опит и то опит в какво ? да лъже и замазва факти уличаващи престъпленията на властта?/Да продължава с искането си за Комисия ,която да разследва далаверите и нека се започне с тази в НДК като начало.Прокуратурата да влезе в Двореца и да действа бързо и адекватно , а да не чака указания от Борисов !Цацаров да покаже ,че има смелост да разнищи поне една корупционна сделка , този крадец Боршош да бъде наказан да върне тези 21 милиона на държавата т.с. на нас!

  8. Някой тук пише за стила на авторката. Ха-ха! На малкия й пръст не можете да стъпите. Млада, амбициозна и много талантлива дама, работи и в телевизия. Медийните шефове наддават за нея, но тя е принципна и не се дава. Успех, Станислава! Само така!

  9. Нивото на опростачване на нацията е съдбовно за нейното съществуване!Аз съм в пълно недоумение от това,което прочитам като коментари.Дами и господа нелепо е изобщо да се допуска мисълта за каквито и да са сравнения между Президента на Република България и престъпникът Бойко Методиев Борисов, който временно за трети път е неслучайно, случаен човек попаднал на държавното кормило.Като използвам думата „престъпник“ си давам ясна сметка за последиците затова ще поясня.В съда престъпник е лице с доказани противозаконни прояви.Противозаконните прояви на Бойко Борисов са налице.Ще дойде време да бъдат санкционирани по подходящ начин и от съда.И това развитие на нещата без съмнение е по-доброто за това лице, което по манталитет си е престъпник.Престъпник и то непоправим престъпник защото неговият нарцисизъм и чувство за всепозволеност в съчетание с още един куп фактори,които няма да изброявам, доведоха до създаване в България на модел на поведение на министър председател стоящ над и извън закона.За несведущите ще спомена аферата „Мишо бирата“,в която двама от участниците знайно при какви „странни“ обстоятелства вече не са между живите а третия е Министър Председател.Странно как стават тези неща?Ще спомена и аферата с бившия министър на земеделието и храните Мирослав Найденов и прокурорът Кокинов, след която, нито Найденов е министър но е все още жив защото има в ръцете си подходящи компромати,нито Кокинов е прокурор.А третият участник в аферата е Министър председател за трети път вместо да е в затвора.Ние манталитета на Бойко Методиев Борисов няма да променим за него вече е късно.Редно е обаче ако искаме да съществува държавността да направим промяна защото лицето Бойко Методиев Борисов начело на Организираната Престъпна Група ГЕРБ използва държавата като инструмент за престъпления.Този човек превърна държавното управление на България в гръбнак на организираната престъпност.Той успя да слее мафията с държавното управление.Държавните структури днес са запълнени от кадри на мафията.Държавата е превърната в мафия.Чрез държавното управление се координират и реализират престъпните дейности в България.
    Възможностите за промяна са две.Или отгоре надолу в смисъл ,чрез подкрепа на единствения за сега почтен и чист човек във властта Президент Радев или от долу нагоре.Промяната от долу нагоре може да е доста кървава!Все още имаме право на избор!

  10. РАДЕВ Е ПАРАШУТИСТ – НЕ Е ПИЛОТ.
    ЦАЧЕВА Е ЧЕСТЕН И ОТКРИТЧОВЕК С голяяяма КОМПЕТЕНТНОСТ. НЕ Е СЪС СТАЖ В АВИАЦИЯТА И НЕ НОСИ МИНИЖУП С ЖИЛЕСТИ КРАКА. СЯДА КЛАСИЧЕСКИ И ПОЛАТА И НЕ ПОКАЗВА КАКВО БЕЛЬО НОСИ.

    ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ-ОТ ДРУГА СТРАНА Е ПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕРВЕНАТА ПАРТИЯ И НА ЧАСТ ОТ ИЗЛЪГАНИТЕ – СМЯТАЩИ ЧЕ ЩЕ ГО ВИЖДАТ И ИЗВЪН ПАРТИЙНИТЕ СБИРКИ НА СТО… ЛЕТНИЦАТА.
    А БУЗЛУДЖА Е НА ДИМИТЪР БЛАГОЕВ, ДЯДОТО ( ДЪЛБООООКО ЗАБРАВЕН И ОПЛЮТ (КАТО ТЕМАТА МАКЕДОНСКИ ЕЗИК и МАКЕДОНЦИ-НЕ-МАКЕДОНЦИ, МАКЕДОНЦИ-НЕ МАКЕДОНЦИ)- И Е НЕГОВА ИНИЦИАТИВА – ТИЯ … НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДРУГО – ОСВЕН РАЗРУХА НА ТОЗИ ПАМЕТНИК И АКО СЕ ВЪЗСТАНОВИ – ТО НЕ ЩЕ ДА Е – ТЕХЕН. ЗАСЛУЖАВАТ СИ И НАСМЕШЛИВАТА ПЛЕСНИЦА НА ПУТИН И РЕШЕТНИКОВ – БУЗАТА НА НИНОВА СИГУРНО ОЩЕ ПАРИ – ЧЕ ТОВА Е ИЗВЕСТНАТА НЕРЕШИМА „ТЕМА“ НА КОМУНИСТИТЕ-СОЦИАЛИСТИТЕ ….. още от ВРЕМЕ-ОНО ….. И НЕ Е В АДРЕС НА НАШАТА БЪЛГАРИЯ.
    КОГАТО УПРАВЛЯВАХА – ЛАШКАХА ТАЗИ тема И СЕГА Е ВРЕМЕ ББ ДА Я ПРЕКРАТИ.
    ББ Е МЪЖКО МОМЧЕ И ЕДНА ДУМА ГРЕШНА НЕ ИЗЛИЗА ОТ УСТАТА МУ – ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЗИ НА г-н Радев КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
    А ВЪДЪРЖАМЕ СЕ ДА АПЛОДИРАМЕ ТОЗИ ЧОВЕК.

    • Лиляна, можели да ни обясните, на какво се дължи слабостта ви към мутро-мафиоти от типа „гербери“ и бивши комунисти, като Б. Борисов, Цветанов, Цачева и почти цялата герберска10 кохорта! Защото е доказано, че почти деветдесет процента от членовете на мутро-мафиотската партия ГЕРб , са бивши комунисти!

    • Лиляно моме… или както се казваш! Че си падаш по свирките, това е безспорен факт! Но, моля, прави ги завоалирано, прави ги на четири очи, а не – да се
      пЪнеш тук и да ни расмиваш до сълзи! Боко бил „мъжко момче“… Хахахахахаха….. Ебати вица!!! Това е първия индивид с мъжки атрибути, който на всеки пет минути е със различно мнение, различни мисли, а това се получава, когато е безпомощен!!! Колко пъти ни се Фалеше по медийте, че бил най-послушния дупелизец на педалите от ЕС и САЩ, помниш ли? Това не е ли държавна измяна, когато работиш в интерес на чужди държави???!!!!!!!!!!!!!!!!! А Президент Радев е единственият ни политик, който е избран с такъв голям процент избиратели!!! Дори и твоя любим Боко, след всичките манипулаций на избирателния вот, които правят от американското посолство, не му помагат и не смеят да му дадат такъв резултат, защото ще стане гражданска война тук, ясно ли ти е???!!! Радев и Борисов никога не може да се сложат на един кантар по една проста причина – Президент Радев работи за доброто и благото на народът ни, а Боко се чуди от къде, как, и колко много да открадне!!! Не му е за първи път, няма да му е и за последен!!!!!! Относно факта, че Боко е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ, смятам, че спор няма по въпроса, като имаме пред вид, че заради американците, той провали ТРИ ГОЛЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ – АЕЦ „БЕЛЕНЕ“, ГАЗОПРОВОДА „ЮЖЕН ПОТОК“ И ПЕТРОЛОПРОВОДА „БУРГАС – АЛЕКСАНДРУПОЛИС“!!!!!!!!!! КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА КАТЕГОРИЧНИЯ ОТКАЗ НА БОКО ДА ПРЕДОГОВОРИ КОНЦЕСИЙТЕ – ОСОБЕНО ТАЗИ, ЗА ЗЛАТОДОБИВА И ВСИЧКИ ДРУГИ ЦЕННИ МЕТАЛИ У НАС ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ И КАНАДЦИТЕ, А????? Ама, какво ли толкова ти обяснявам, като не виждаш по-далеч от боковия пенис!!! Свирките са ти замаяли главата до безумие, чак!!!

  11. Браво, Станислава!
    Румен Радев е единственият принципен и честен президент, да ни е жив и здрав – той и съпругата му!

  12. „По делата им ще ги познаете“….само факта, че Президентът Радев ги довежда до делириум от безсилен гняв, говори, че е МЪЖ на място и страхотна заплаха за статуквото на мутрите! Щом гуруто на посредствеността, възпитаника на помощното училище във Вършец, Цвък бълва гущери и змии от злоба, че Радев му нанесе ПЪРВА загуба значи трябва да застанем плътно зад Радев!

  13. За съжаление Г-н Радев допусна огромна грешка. Няколко пъти писах, че „октопода е с много пипала“… и „…с два вертолета над жълтите павета…“ ще има възможност да лекува раните на България.

  14. Не забравяйте че интелектуалният титан от Банкя е доктор хонорис кауза.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *