Бойко Рашков: Ако бях шеф на БТВ, щях да уволня журналистите Гавазова и Йовчев

Разобличаваща критика на водещите на БТВ направи новият МВР- министър Бойко Рашков.

Днес в друго тв. интервю Рашков се възмути от цяла поредица тенденциозни мисирски въпроси, които вчера му отправиха двамата водещи Гавазова и Йовчев. Чашата на търпението му обаче преля въпроса на Златимир Йовчев към вътрешния министър: „Познавате ли изобщо системата на МВР?“

„Искам да кажа две изречения по повод вчерашното ми участие в bTV. Видях каква не трябва да е журналистиката. А начинът, по който Гавазова и партньорът й (Биляна Гавазова и Златимир Йовчев – бел.ред.) водеха предаването, вероятно е доста доходоносен за тях, каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков в интервю за БНР.

„Чувах какво им говорят редакторите в слушалките, през цялото време чувах въпросите, които им диктуваха, за да ми зададат“, добави той.

„Толкова силен беше звукът в тези технически средства, че двамата водещи не чуваха моите отговори и по тая причина ми задаваха един и същи въпрос по пет пъти. Изобщо не ме учудва, че България е на 112-то място по свобода на словото. Ако бях собственик на тази телевизия, веднага бих уволнил и двамата водещи, и редакторите им“, категоричен бе Рашков. Skandalno.net

Виж участието на Бойко Рашков в сутрешния блок на БТВ:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Българското население живее дълбоко упоено от наркозата на либерална пропаганда, която го кара да вярва, че е избрало най-верния възможен път, но чужди на демокрацията зловещи сили объркват животеца му, вместо да е като в „развитите демокрации“. Идеолозите и анализаторите му постоянно му сочат виновниците за бедността, мизерията, корупцията и му втълпяват, че всичко е в неговите ръце. Така че сега е възможно да поставят по-фин, интелигентен, културен премиер, който непременно отново ще е предан на колонизатора, за да води народ и държава в правилната посока. И ще стане така, защото такъв е редът в корпоративната държава на капитала! Ще се прилагат нови похвати, различна пропаганда и ще се имитира друга политическа среда, за да се извърши операцията леко, тихо и кротко, за да изглежда като нормална конституционна процедура. Системата ще смени козината си, за да прикрие характера си, за да се предпази от евентуално насилие, а после всичко ще тръгне в познатия начин, с познатите процедури.

  2. Бойко Р, до започнем от главата. Най-напред трябва да се изхвъли Емил Кошлуков – подпалвача на Партийния дом. Имаше процес за подпалването му. Процеса завърши с неизвестен извършител. Тук не е важно кой пръв драснал клечката, а кой организирал този погром и палаж. А те са Е.Кошлуков и К.Тренчев. Ти, като МВР министър, вълни делото за доразследване.

  3. ПОДКРЕПЯМ ИВАН,ОВ ЗА ПОДПАЛВАЧИТЕ !

    КЛИПА НЕ РАБОТЕШЕ, ПОСЛЕ СА ГО ПОПРАВИЛИ !

    НЯМА ДА СЕ ПОДИГРАВАТЕ , АЗ КАЗВАМ ТОВА КОЕТО ГЛЕДАМ И ИМА ЗАЩО ДА ГО СКРИВАТ САМИЯ МИНИСТЪР ОБЯСНЯВА ЗАЩО …!

    КАЖИ НА КУРВАТА БЕ ДРУГРЮ МИНИСТЪР ЕБАЛ СЪМ СЕ СЪС НЕГО ТАЗИ КУРВА ТОВА ИСКА ДА КАЖЕШ.

    ПРАВИЛНО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ !

    КАЖИ НА КУРВАТА, ЧЕ СИ РАЗГОВАРЯЛ С БОЖКОВ ЗА КУРВИ КАТО НЕЯ ДЕТО И НАБУТВАТ В УШИТЕ …

    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  4. Г-н Рашков, не приемайте покани за участие в слугински телевизии, така ще се увеличи гледаемостта на що-годе нормалните такива. Рекламодателите ще си насочат ресурса на там, тия сами ще се сдухат.
    Радвам се, че сте мъж с достойнство и чест. На Ваше място щях да ги поставя в неудобна ситуация, и да им кажа да свалят слушалките , и да обясня защо, както и да стана и да изляза от студиото и да ги оставя с зяпнали уста. Освен това щях да им кажа, когато могат да си упражнят професията почтенно и без суфлиране да ви поканят отново. Не им отстъпвайте. Поставяйте ги на място. Вие сте истниски и достоен мъж! Гордеем се с Вас.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *