Благо Георгиев ще прави две сватби, едната на морето

Благо ЕсмерФутболистът Благой Георгиев, който обяви на летището в София, че ще надене за пръв път  брачния хомот и ще направи гаджето си – руската танцьорка  Есмер Омерова, своя законна съпруга, явно се стиска за сватбата.
Той е решил да направи две церемонии, една у нас и една в Русия. Тук събитието ще се  случи на родното Черноморие, но причината не е само, че е по-атрактивно, а и заради това, че ще му излезе по-евтино,  Ако тържеството било  в Русия, то щяло да му струва над 200 бона, докато у нас ще похарчи два пъти по-малко.

„Колкото и пари да има, Благо се стиска и  иска да мине с по-малък харч“, коментират го негови приятели.

Той имал намерение да уреди тържеството на половин бартер. Негови агенти  преговарят с няколко тузарски  хотела на морето да дадат стаите за гостите безплатно. В замяна  обещавал да им осигури реклама и да си плати храната и пиенето. „Всички ще пишат за моята сватба  и ще  споменават името на хотела ви“,  уверявал хотелиерите Благо.
Носят се слухове, че в Русия тържеството ще бъде поето от футболния клуб, а бе подхвърлена идеята, че губернаторът на Казан щял да бъде кум и спортистът ще мине по тънката лайсна.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *