Благо Георгиев вкара в устата си 20 бона и… заприлича на актьор от индийска сапунка! Виж Тук:

С 20 бона олекна джобът на Благой Георгиев, но парите са си пак в него… само че в устата му!

Футболистът явно е не по-малка кокона от съпругата си Есмер и не по-малко суетен, тъй като напоследък не спира да си прави корекции и да подобрява всичко, което природата му е дала.

Отскоро бившият ни национал има нова придобивка – чисто нови зъби, с които грее като от корица на списание.

Слуховете носят, че в името на красотата той е платил цели 20 хиляди евро… за да се сдобие с най-скъпите коронки, които се предлагат на руския пазар.

За целта Джизъса се подложил на кошмарна процедура по изпиляване на всички зъби и вкарването им в правилна редичка, а след това му монтирали в устата прескъпи и изработени от най-качествени материали коронки.

В момента Благой грее като реклама на стоматологичен кабинет. За да се похвали, той си направи фотос, с който не само демонстрира на феновете си колко е красив, но показа и промяната в усмивката си. Футболистът стори това по време на палава екскурзия в любимата си Барселона. А снимките качени в социалната мрежа съпругата му Есмер.

Благо сложил имплантите, тъй като не си харесвал предишната захапка. Имал няколко зъба, които били израснали леко накриво и според него нарушавали холивудския му вид.

Според фенове обаче, или Благо се е надценил, или стоматолозите са направили огромна грешка.

Така изглеждаше преди

Тенът на футболиста е мургав, той го допълва с висене по солариумните студиа… и новата украса в устата му свети от избелването като неонов прожектор.

На него би му отивал с един-два нюанса по-матово, иначе контрастът на новите избелени зъби с кожата му е огромен и изглежда неестествено.

С тази фасада отлично може да се кандидатира за главен герой в някоя индийска сапунка! Там актьорите също са мургави с неестествено бели блестящи усмивки.

Критикари на суетния ритнитопковец пък се чудят как не си е инкрустирал диамант в някой зъб или поне не го е татуирал.

На Благо обаче не му пука от шегите и смята, че изглежда перфектно.

За толкова пари обаче можеше да изглеждаш и по-нормално, заяждат го зевзеци в мрежата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *