Бил Гейтс: Светът няма да се върне към нормалния си живот поне още 5 години! Самолети, хотели и ресторанти – само за ваксинирани!

„Масовите прояви ще бъдат ограничени поне още година. Очертава се дълга карантина, чиито мерки на моменти ще се затягат, а на моменти ще се отпускат. Смятам, че след между 18 и 24 месеца време имаме шанс да се върнем към нормалния си начин на живот, но с повишена бдителност“. Това заяви пред CNN в неделя американския милиардер и основател на Microsoft Бил Гейтс.

БИЛ ГЕЙТС

Той предупреди, че в САЩ ще умрат още много хора, ако нацията не следва ограничителните мерки за предотвратяване на разпространението на коронавируса. А най-важната такава е поне 70 % от населението да се ваксинират колкото се може по-скоро. 

Бил Гейтс заяви още, че баровете, ресторантите и хотелите в по-голямата част от страната ще бъдат затворени и то „за много дълъг период – може би 2 или 3 години“. Пикът на пандемията ще настъпи след около 6 месеца и ние трябва да сме гонови да го посрещнем, затова призовавам населението към повече разбиране и компромиси“.

Според Гейтс до лятото на 2022 г. животът ни ще бъде „много по-близък до нормалния“, отколкото е в момента, но дори до началото на 2024 г. рискът от повторно въвеждане на карантини ще остане.

Skandalno.net припомня, че само преди седмица основателят на Microsoft, който от години инвестира в разработването на ваксини, заяви, че не вярва, че не вярва светът да се върне напълно към нормалния живот по-рано от средата на 2023 г.

Междувременно натискът за ваксиниране на цялата население на планетата се засилва. Ето какви мерки предприемат правителствата:

Учени от Европа настояха за още по-радикални мерки срещу коронавируса. Само така, според тях, ще се овладее високата смъртност, съобщава слугинската агенция на глобалистите „Дойче Веле“. Настояването е ресторантите, хотелите, клубовете и авиокомпаниите да не допускат хора, които не са се ваксинирали.

Над 300 „реномирани“ европейски учени, вирусолози, лекари и здравни експерти са подписали манифест, в който настояват за строги координирани действия срещу Ковид-19 в цяла Европа, включително и за затваряне на границите между държавите.

Подписалите се, сред които е и немския вирусолог от клиниката „Шарите“ Кристиан Дростен, смятат, че са нужни строги повсеместни ограничения за около 2 месеца, с цел броят на новоинфектираните да спадне до 10 случая на 1 млн. жители дневно и до число на репродукция от 0,7 (т.е един болен да заразява по-малко от един друг човек). В информацията се съобщава, че немското правителство в момента умува над това предложение.

Кой ще бъде задължен да се ваксинира в Германия?

Всеки човек, който е регистриран като жител на Германия и който редовно или по-продължително време пребивава в страната, ще има право да се ваксинира. Ваксинирането ще е задължително за онези лица, които работят на определени места в системата на германското здравеопазване, независимо че не живеят трайно в Германия.

Тъй като в началото няма да има достатъчно ваксина за всички, министърът на здравеопазването Йенс Шпан е изготвил планове, в които задължените да се ваксинират хора са разделени на шест групи в зависимост от рисковия си статут и възрастта.

Имат ли право хотели, ресторантии и организатори на събития да връщат неваксинирани клиенти?

По този въпрос германското министерство на правосъдието има ясно становище: „Частни предприемачи – например собственици на частни фирми от гастрономията, хотелиерството и организирането на концерти и мероприятия – имат принципното право да сключват договори за достъп до своите имоти или да отказват подобен достъп“, заяви говорител на министерството, цитиран от в. „Тагесшпигел“.

Подобни действия, поне на теория, би трябвало да се ограничават от антидискриминационния закон за равното третиране на гражданите в Германия. Този закон обаче не забранява да се третират различно ваксинираните и неваксинираните граждани.

Полетите със самолет ще са само след ваксинация?

Австралийската национална авиокомпания Quantas вече заяви категорично: в момента, в който се появят ваксините, авиокомпанията ни ще промени общите си условия за превоз на пътници. „Засега сме предвидили със сертификат за ваксинация да пътуват само пътниците по междуконтиненталните ни полети. На по-късен етап обаче ще е задължително да са ваксинирани срещу Ковид-19 и пътниците по вътрешните ни полети“, заявяват от компанията.

Подобни правила съществуват в Общия закон за превози по железниците и във въздушния транспорт и в Германия. От тях става ясно, че е напълно законно да не се допускат пътници, които не са имунизирани. Транспортните фирми могат в някои случаи да се позовават и на извънредни разпоредби. Важна роля в това отношение ще играят националните правила на всяка държава за влизане и излизане от страната. Но е ясно, че световната глобалистка мафия и подчинените й национални правителства ще направят всичко възможно да стъжнят живота на хората, които отказват да се ваксинират – до момента в който не се предадат и последните. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Защо този луд човек се разхожда свободно и не е в подходящо заведение за такива откачалки?

  2. „Цивилизацията“ е това, западни ценности, светци на алчността, като този глист и забрани, репресия и робство. Материалното победи духовното, животните се оказаха по-висши същества от човеците, защото те никога не вземат повече от необходимото.

  3. Елате пиленца при батко,ще ви ваксинирам сладко сладко няма не искам няма недей,всички в кюпа при един злодей.

    • Само дето злодея и неговите злодейчета няма да бъдат в кюпа – те няма да се ваксинират.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *