Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бесен скандал в Брадъра! Жени и Тачо крещяха като луди за две бутилки бира

Жени Тачо скандал бираЖени и Тачо изкараха само една седмица в мир и любов и отново се хванаха за косите.

Този път поводът беше седмичния бюджет, с който бе натоварена Жени. Тя го разпредели много умело и предизвика възхищението на съквартирантите, но не и на Тачо.

Младият мъж буквално побесня, когато разбра, че тя е поръчала две бутилки бира по-малко в сравнение с неговите изчисления и желания. Ти луда ли си ма! Ти си проста, грам мозък нямаш в главата! Патка загубена! Откачалка! – крещеше зачервен измаменият съпруг и се мяташе из цялата къща като дете, на което са му взели играчката, в случая бирата. Млъкни бе, дрисльо- скара му се жена му. Много правилно съм изчислила бирата, замисли се и ще видиш. Чупката! Чурката ще викаш на твоите манекенки и на твоите подчинени, а не на мен, зачерви се Тачо и обсипа жена си с още хули и обиди.  След което взе да блъска по мебелите и да налага леглото си с юмруци.

Духай го – развика се той. Като излезем, ще го духам и без теб, върна му го тя.

Съквартирантите стояха онемели и гледаха милата семейна сцена, без да могат дори да реагират. Имам чувството, че съм в психодиспансер, каза Уош МС и избяга в градината. Не мога да понасям такива семейни отношения, каза Камерия Тодорова на номинациите и пожела двамата да си тръгнат от шоуто и да се изясняват вкъщи. Още пет човека направиха същото.

Аз съм изумен, каза Маги Халваджиян. Аз просто не мога да приема, че има такива семейства и техните отношения се крепят на вечни крясъци и скандали. Не мога да си представя, че ще викам така вкъщи и няма да бъда изгонен на втората минута. Или на мен да ми казват подобни епитети.

Не се изумявай, посъветва го Евгени Минчев. Жени е шестата в света и шеста в сърцето на Тачо. На първо място там стои бирата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Бесен скандал в Брадъра! Жени и Тачо крещяха като луди за две бутилки бира

  1. Лошия Отговор

    24.10.2014 в 10:09

    Този урод й мачка достойнството и тя го търпи. Шут и вън!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *