Анелия се Жени! Иска Бебе! Кой е щастливецът? Виж тук:

Анелия1Фолкдивата Анелия най-после е истински щастлива, защото лети на крилете на любовта от цели три месеца.

Разбира се новият мъж до певицата не е хамалин, шофьор или водопроводчик, а сериозен милионер със сериозни намерения, разказват нейни приятелки.

Певицата не споменава никъде името му, нито дори намеква в коя сфера работи, тъй като не иска папараците да се залепят за полата й и да снимат всяка нейна крачка.

Анелия доста си изпати, откакто Коко Динев я заряза заради колежката й Емилия. Тя преживя зле удара и дълго време стоя далеч от мъжете. След това направи опити да си хване някой сериозен, но по незнайни причини връзките й траеха от ден до пладне, а любимите й внезапно решаваха, че тя не е жената за тях.

Първо я заряза Динев, след което от живота й си тръгнаха последователно Мартин Иванов – Данона и Калоян Арсенов. На последния  тя възлагаше доста надежди и вече се виждаше в бяла рокля, когато той се оттегли внезапно, може би по заповед на властната си майка и даде пръстена на друга. И не само го даде, но даже този уикенд вдигна приказна сватба.

След дългите и мъчителни любовни перипетии обаче Анелия явно е срещнала Мъжа на живота си, защото вече категорично е решила, че на всяка цена трябва да стане булка. Мечтаела за голяма сватба, която да засенчи тези на колежките й. Даже искала второ дете, заразена от бейби бума в гилдията.

Тя има една дъщеря – Ивон от Коко Динев, но момичето вече е голямо

Ивон познавала новият й любим и много го харесвала. Малката даже била съгласна да ги сватоса и да приеме новия мъж на майка си като роден баща, защото и на нея й липсва мъж в семейството, шушукат в гилдията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *