Анелия крие имоти за два милиона лева

Анелия голяма1Фолк фурията Анелия има пенсионерски манталитет – къта всеки лев, обаче  не за черни дни, а за да ги инвестира в скъпарски имоти.
Певицата била твърдо решена да не държи парите си в банки, където могат да изгорят, а  да трупа недвижима собственост, която ако е застрахована, няма проблеми дори да изгори.
Така изпълнителката вече стопанисва четири  апартамента на апетитни места  в столицата. Отделно се е сдобила  и с два магазина на много добри  локации, които се отдават срещу солен наем.

Три от апартаментите й се намират в богаташкия квартал „Лозенец“, като само  единият от тях ѝ е даден от бившия й съпруг и  баща на детето ѝ Коко Динев. Четвъртият, който  бил най-голям и най-апетитен с площ  около 250 квадратни метра  се намирал до  мол „Сердика“. Отделно  певицата строи къща в Драгалевци, без да е ясно там ли ще живее или ще я дава под наем.

Според изчисления на брокери в момента  нотариалните ѝ актове възлизат на сума около  2 милиона лева. В гилдията са в потрес и силно учудени откъде е намерила тези пари, защото само с пеене те не могат да се изкарат.
Силно ядосана от новината е и Емилия, която заподозряла Коко Динев, че е давал на бившата си големи суми на ръка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *