Андрей: Да, обичам Бориса, но какво от това?

Андрей БорисаПродуцентът Андрей Арнаудов и моделката Бориса Тютюнджиева най-после открито признаха за връзката си. Двамата били  заедно още преди края на „Къртицата“, те намирали време да се срещат в тайна стаичка без камери уж да уговарят мисии, но доскоро  упорито мълчаха и криеха отношенията си.

 Истината  обаче лъсна напълно  в Лозенец, където Андрей Арнаудов и любимата му  почиват заедно на вилата на продуцента от две седмици и се къпят щастливи в морето. Откакто се усамотиха там, двамата явно размислиха и уточиха отношенията си и решиха, че няма смисъл да продължават да се крият. Даже с типичния си ироничен нрав и цветист език Андрей избухнал пред далечни познати в скъпо заведение

 „Да, с нея съм! С Бориса сме заедно от известно време и какво от това? Какво се е променило? Доволни ли сте всички? Вече чакаме  да прочетем поредния пасквил в някое  жълто вестниче, за да се светнем кога сме се оженили, кога сме се сбили и  развели и колко аборта е междувременно е направила Бориса. Така  вестникарите ще изкарат някой лев за море и сме много радостни, че им помагаме“, казал нервно продуцентът.

Разбира се , в този момент до Андрей  била и самата Бориса, която не се отделя от него и тлъстата му кесия  дори за минута.  Тя пък започнала да се смее казала пренебрежително : „Нямат си хората някакви по-интересни занимания от нас. Явно сме новина номер 1 в България!“

Всъщност Андрей и Бориса нямаха  причини да крият връзката си ,  защото  и двамата са необвързани. Андрей отдавна зари огъня  с дългогодишната си половинка Надя. Бориса също имаше сериозна връзка, която приключи, така че любовта между тях  не наранява никого.

Явно просто са гузни, че заварката е станала по време на предаването под носа на другите, но сега и това вече е минало и не ги притеснява особено.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *