Алчни пенсионери налазиха Лиляна Павлова! Вижте как се спаси повелителката на асфалта! Само тук:

Лиляна Павлова грозно изпусна нервите си!

От кожата й я изкара 85 годишна старица!

Хубавото Лили тъкмо беше тръгнало на обиколка из страната да разяснява колко е добро  за България предстоящото Председателство на ЕС, когато вместо да се възрадва,  85-годишна жена попита с треперещ глас защо ще даваме толкова пари за  показни мероприятия. Отрудената и изнемощяла женица запита  няма ли да се вдигнат пенсиите, както ГЕРБ обещаха, защото с нейната минимална от 200 лева живее много зле и не може  да си купи дори лекарствата, които лекарите й изписват.

„Не ви ли писна да просите?“ – отряза я вбесено Павлова. „Стига с тия пенсии, стига с това искане на пари от правителството. Хванете да работите  и ще получавате  много повече от 200 лв.!“ След което продължи да си каканиже за Европредседателството, а бабата се изплаши и млъкна.

След срещата, старицата се разплака пред журналист и обясни, че има цели 47 години трудов стаж.  Трудила се е още 10 години след навършване на пенсионна възраст, но документите й изчезнали в бъркотията на НОИ и сега получава пари по старост и никой не може или не си прави труда да издири стажа й. Предприятията, в които е работила, отдавна са фалирали, а на електронен носител има само стажа след 1998 година….

Бабата едва ли е единствената пострадала по време на масовите фалити, масовата приватизация и продажбата на предприятия за по един лев.

Но темата не е това.

Искаме да попитаме друго.

В каква държава живеем?

Какви хора ни управляват?

Имат ли съвест, сърца, остана ли им нещо човешко?

Един ни нарича лош материал. Друг го осъдиха за думата човекоподобни. Трети ни обвинява, че не можем да мислим. Четвърти, че сме с промити мозъци. И хайде да не изброяваме ежедневното унижение, но което е подложен народа български от така наречените управляващи.

Може ли обаче един политик, при това жена, да нарече старица просяк? И то пред очите на сума ти хора?

Просяци ли са майките  и бащите ни, които цял живот са работили и сега се гърчат в мизерията?

Не е ли нагло да унижиш една българка и да я караш да работи на 85 години?

С какво е по-достойна и по-богоизбрана Лиляна Павлова от същата тази жена?

Как питането кога ще дадат на бедните повече от 100 евро на месец може да бъде определено като просия и алчност? И то от политик! И то публично?

Ако това беше изречено в която и да било друга нормална и правова държава, днес политикът трябваше да се извини на народа и да си подаде оставката.

Но това е Лиляна Павлова!

Самозабравила се министърка от ГЕРБ!

Тя няма да се извини!

Тя даже не знае как живее народът и не й пука.

На всички управляващи не им пука.

Те имат пари за мотели, хотели, чанти, скъпи коли, скъпи училища за децата им.

А хората – кучета ги яли.

Госпожо Павлова, извинете се на тази женица.

Думата просяк я смачка окончателно!

А един народ не се управлява чрез мачкане.

И най-добре си вземете чантата от 1500 евро и се махнете от политиката!

Думите ви са нагли.

Думите ви са непростими!

След подобна грозна изцепка, единственият почетен изход е Оставка!

Ще я дадете ли?

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

24 коментара

  1. АКО ГОСПОЖА ПАВЛОВА(ПАРТИЗАНСКО ЧЕДО)ИМА МОРАЛ ОСТАВКАТА И ИЗВИНЕНИЕТО Е ПРАВИЛНОТО ДЕЙСТВИЕ. НО ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВА, В КОЯТО ПОВЕДЕНИЕТО НА ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА Е НОРМА.

  2. За простака не питай , тя сама си го показва ! Това е всичко друго , но не и човек , който трябва да ни управлява !Ако има малко съвест веднага ОСТАВКА !

  3. ТАЗИ КРАДЛА С ГОЛЕМИЯ МИРИЗЛИВ ЗАДНИК ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА С КАКВО ПРАВО ЩЕ УНИЗЯВА ПЕНСИОНЕРКА ОТ НАРОДА С 200 ЛВ ПЕНСИЯ И ЩЕ Я ПРАЩА НА 85 ГОДИНИ КАКЪВ ПОЗОР КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА КОЙ Я УПРАВЛЯВА СТАВАЙ НАРОДЕ ДА ГРАБВАМЕ СОПИТЕ ПАРИТЕ КОИТО КРАДЪТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ ВРЪЩАТ ДЕЦАТА НИ РЕВОЛЮЦИЯ ПИСНА НИ ВЕЧЕ

  4. Как можеш да обидиш така възрастен човек? Съвсем се самозабрави тази алчна дебелана!

  5. Вие не я харесвате. Обаче аз такива дебели гъзове обичам да еба.

  6. ОСТАВКААААААААА….О С Т А В К А …………ВЕДНАГАААААААААА И ИЗЧЕЗВАЙ ЗАВИНАГИ МРЪСНА ГАДИНООООО,И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ПОЯВЯВАЙ НИКЪДЕ ПО СВЕТА УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ! НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГЕНОЦИД,НА МНОГОВЕКОВНА БЪЛГАРИЯ! НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛИТЕ,А ВИЕ НИ КРАДЕТЕ ПАРИТЕ. ЩЕ НИ ДАДЕТЕ ТОВА КОЕТО НИ СЕ ПОЛАГА.ПОВРЪЩАМИ СЕ ОТ ТАКИВА Р Е В О Л Ю Ц И Я…ПЪК КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ, И ЧЕСТА МАЙКО ЮНАШКА! БОЯТ НАСТАВА ТУПКАТ СЪРЦА НИ,ЕТО ГИ БЛИЗО НАШТЕ ДУШМАНИ…….

  7. На такава проста жена и господ не може да и помогне – само мотиката – мотиката Лиляно моме, мотиката за теб – простачка – добре че ме няма в БГ – да съм я оскубала вече. Тия как ги избирахте бе? с конкурс за простотия ли? Добре че не съм гласувала за тези.. то бива пртостотия ама тази като Мария Антоанета – Като няма хляб – Яжте пасти :)

  8. Пенсиите ще се вдигнат тогава, когато поради някаква причина, започнат те да получават пенсии от 200 лв.

  9. Въййййййййййййй ! Тази ако наистина го е казала това на публично място направо е за разстрел !

  10. ПЕНСИОНЕРКА на 65 г С стаж 42 г пенсия 204 лв каза:

    СИТИЯТ НА ГЛАДНИЯТ НЕ ВЯРВА ! А ТАЗИ ЖЕНА ДОСТА Е ГЛАДУВАЛА ! ДОСТА Е СЛАБА …. НАЛИ ?

  11. Като гледам хубавото Лили на снимката се питам дали мога да изпия толкова.
    Попитали радио Ереван как може 110 килограмова жена да отслабне..- Като надене обръч и го върти. Нов въпрос: ако не може да влезе в обръча? – отговора: не разваляйте хубавата жена, а от радио Турция попитали за телефона на девойката….

  12. Тъй като революция у нас, по понятни причини(заспали п*тки революции не правят!) не може да се случи, надеждата остават изборите. Явно много хора им харесва да настъпват мотиката пак, и пак, и пак, за това на следващите избори идете ПАК за гъби, за риба, чистете праха в къщи, берете лозето и чакайте господ да ви дари с по-добро управление! И ще затвърдите самочувствието на банкянския примат, че е венчан за властта, а той от своя страна ще тури същите калинки да ви „управляват“, разбирай „грабят“, и да гледат на вас като на стадо овце за стригане. Най-лесно се управлява народ от лумпени, а тези отдавна са го разбрали! Онова, което стана 13-та година, едва ли ще се повтори при наличието на над милион кретени, които изпитват мазохистичното удоволствие споменатият селскостопански инструмент да ги праска по тиквите. А вие продължавайте да се пенявите по форумите! Естествено, месията няма да дойде! Не и този път, не и по този начин…

    • Прав си Призрак.При евентуални предсрочни избори,ще имаме…Бойко 4 и пак тюхкане Олеле каква стана тя

  13. -Разбойкьо ги е събирал такива полуфабрикати като…себе си, като че ли с конкурс, но страхливата сган ги направи такива нагли! Абсурд е да … искате…оставка, тя се налага, но те ако са ПРОСТИ,вие сте страхливи глисти !!!

  14. ТАЗИ АЛЧНА ДУНДА, АКО УСПЕЕ ДА СТИГНЕ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТ, ТАКА ЩЕ СЕ Е НАКРАДИЛА, ЧЕ НЯМА ДА И ТРЯБВА ПЕНСИЯ И ДЕЦА, КОИТО ДА И ПРАЩАТ ПО 500е. МЕСЕЧНО! ТОВА Е ЕДИН ТЛЪСТ, МИРИЗЛИВ ИЗРОД, КАКВИТО СА И ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ – БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП!

  15. Хич не и пука на тази измършавеличката ! Нали има якия гръб на Бойко!

  16. Тази самозабравила се нагла дебелана няма ли живи баба и дядо, коя майка я е родила, майка и баща и на колко години са? На запад хората като се пенсионират се отдават на заслужена почивка, купуват си скъпи маркови коли, отиват на круизи и си живеят живота, а нашите родители не могат да си излекуват последиците от трудовия живот. Моята майка също е на 85 години едвам крета ,но по цял ден чопли в градинката да осигури пресни плодове и зеленчуци милата. Работила е като вол от както се помни и накрая каво 250 лв. пенсия, какво да си купи с тях само лекарстават и тока са и 150 лв. Останалите 100 лева да ги дам на майката на Лилето да преживее с тях един месец.Нямам думи за това нагло същество.

  17. На следващите избори предсрочни или редовни пак си изберете ГЕРБ воглаве с Бойко Борисов.После хленчете по форумите.Види се,че така ви е добре.

  18. Ако тази госпожа министърка има морал, да подава незабавно оставка и да се извини на всички пенсионери за непремереното си изказване!

  19. Този дебел човешки материал няма място в управлението на изстрадалата ни държава,да не говорим за Ев.парламент!Дори за е… е не става,там харесват по-кльошави! Да се маха, и си подготви раирано костюмче,а не такива от Гучи!Не гласувайте… за м….та и мръсна,долна жена!Та нали благодарение на труда на тези пенсионери които сега погребваш ,още може да грабиш ти и шайката ГЕРБ.Не съм вярваш,но има равновесие в природата,та дано имаш щастието като остарееш някой ден,някой млад да те нахрани така,както сега ти храниш възрастните хора!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *