Алисия и майката на Бирмата – Лидка Скалата разтресоха дупета сред куп салфетки! (ВИДЕО) Ще има ли сватба? Виж Тук:

Лидка Скалата е взела под крилото си  фолк певицата Алисия, превърнала се е в нейна най-добра приятелка и не пропусна да демонстрира публично как двете добре си прекарват времето заедно.

Майката на Бирмата, която се слави с това, че приема всички гаджета на синчето си с отворени обятия,  не пропусна да се сприятели и с Алисия и даже двете отидоха на чалготека. Те не пропуснаха и да се снимат как танцуват на дансинга.

Въпреки буйните ритми на кючека на Фики Стораро, двете дами все пак показаха елегантност и висша класа. Те не се размятаха по сцената като някакви парцалани, а се ограничиха само с деликатно въртене на дупета по дансинга, сякаш танцуват блус в изискан ресторант. За да са в тон с чалга-модата, а и да подчертаят класата си, Алисия и Лидка си бяха платили около тях да хвърчат купища салфетки – един от новите символи на чалгаджийския престиж по купоните.

Една от най-красивите и поддържани майки на видни ергени – Лидка Скалата пусна на фейсбук профила си видео от щурия кючекчийски купон, на което се забавлява в компанията на своята кандидат-снаха Алисия.

Под видеото пък двете се обясняват в любов една на друга, като си пускат сърчица и се уговарят скоро пак да повторят веселбата.

Не е много нормално снаха и свекърва да се мятат из чалготеки, но времената се менят, а на Лидка никак не й се остарява. Алисия пък е трогната от вниманието й и няма нищо против двете да се забавляват по женски.

Къде е в това време кандидат-младоженеца, не е ясно. „Най-вероятно е оставал вкъщи да чете Достоевски или Кафка, докато любимите му жени разпускат по кръчмите“, шегуват се в мрежата.

Връзката между Алисия и Георги Станоев – Бирмата от слух  се превърна във факт.

И от седмици упорито се говори за сватба. Предишното му гадже Преслава го заряза, а той дълго не можа да я прежали. До момента, в който не се хвана с далеч по-кротката й колежка.

Явно двамата се разбират чудесно, а новата любов на Бирмата не му дава поводи да ревнува, щом излиза по заведенията с… майка му!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *