Радина и Деян Донков беснеят в турски хотел

Деян и Радина готиниПерсоналът на турски  хотел в Айвалъка останал потресен от поведението на една от звездните български двойки – Радина Карджилова и Деян Донков.

В началото на хотелиерите им било много драго, че ще посрещнат такива скъпи и известни гости, но после станали пишман, че изобщо приели резервацията им. Хотелът бил четиризвезден, а обслужването ол инкслузив.  Двойката не наблягала много на храната, но за сметка на това се нахвърляла страстно върху всичко, което е за пиене. Те поглъщали несметни количества алкохол, като започвали още в ранен следобед.

До обяд били мили, влюбени, излежавали се на плажа, прегръщали се и се целували, но следобед вече започвали да качват градуса. Най-страшно обаче ставало вечер, когато двамата губели всякаква мярка. Пердетата им падали и избухвали ужасни скандали. Радина целела любимия си с чаши, той я блъскал на земята, падали под масата, целували се, после пак се хващали за косите.

В началото от персонала непрекъснато правели забележка на Деян, че пуши, защото в Турция това е забранено, но после пушенето им се видяло малка гара. Лошото е, че не можели да им забранят пиенето, защото то пък е разрешено.

Нашенци, присъствали на панаира твърдят, че вечер хора от хотела идвали да чукат по вратите им и да ги молят да спрат да крещят, защото безпокоели другите гости. Ние не крещим, ние просто си говорим и обсъждаме пиеси, арогантно казвал Донков и надигал поредната чаша.

Комшиите едва не почерпили от радост, когато звездната двойка най-после си тръгнала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *