Патриотите се Разцепиха! Изритват гербаджията Валери Симеонов заради войната му с Румен Радев! Виж Тук:

„Не съм му цензор на Валери Симеонов, нашата коалиция не детска градина, че да си дърпаме ушите“.

Това заяви почти с неудобство Красимир Каракачанов, когато го попитаха как ще коментира думите на коалиционния си партньор, че депутатите и в частност Валери са елитът на нацията, а президентът Радев е обикновен шофьор на самолет.

„Аз не съм съгласен с Валери, макар че с Ген. Радев бяхме опоненти в президентската битка. Уважавам го и за професията му, и за начина, по който направи първите си стъпки, като създаде едно служебно правителство с представители от широк партиен спектър и от хора-професионалисти.

Аз също бих критикувал Радев, но ако започне да води такава политика – като на Плевнелиев, и тя се окаже прекалено вредна за националните интереси на България. Но това не се е случило. Затова засега си спестявам всякакви коментари.

„Не съм аз човекът, който да дава оценка на думите на партньорите ми, те сами си отговарят за тях и не мога да определя казаното от един или друг от колегите ми. Не мога да бъда и не искам да бъда цензор на никого“, заяви още Каракачанов.

Прав е лидерът на ВМРО, но думите са едно, а действията друго. След изцепката с наглото изказване на Симеонов за „шофьора на самолет“, той внезапно стана персона нон грата във всички телевизии. Никой не го кани да го пита как оценява политическата обстановка, как кара джипа си например и по-трудно ли се кара депутатски мерцедес от боен самолет.

Според източници на Skandalno.net в коалицията на патриотите тлее скандал, който тепърва ще се разраства. Каракачанов се е срещнал с Корнелия Нинова на четири очи, за която среща не е информирал нито Валери, нито Волен. За какво лидерите на ВМРО и БСП са разговаряли и какво са се договорили, ние само можем да предположим.

По същото време Симеонов се е навъртал край централата на ГЕРБ, където най-вероятно е обещал подкрепа за Борисов от името на цялата партиотична коалиция.

Докато единият е флиртувал с Нинова, другият е провеждал таен разговор с най-големия й опонент Борисов.

Само по себе си това означава разединение в коалицията, за което засега нито един от тримата лидери не си признава. Но действията на Симеонов показват, че вече е недолюбван от своите, защото е сътворил непростим гаф.

От друга страна, Каракачанов се яви на изборите за президент и видя, че има цели 10 процента подкрепа. Това явно го е главозамаяло и е решил, че сега му е моментът да се отърве от доста невъздържания си и нехаресван от другите политици колега и партньор в коалицията Валери Симеонов.

Днес рейтингът на Каракачанов достигна абсолютния си рекорд- според „Галъп“ той е четвъртият най-харесван политик в държавата.

Волен пък засега е по-нисък от тревата. Неговата стратегия е накрая да отиде при този, който е по-силен. Но отсега е ясно, че едва ли ще избере Валери, с когото са в дългогодишна война и си стиснаха ръцете с озъбени усмивки само за изборите.

А Валери Симеонов се е притаил и дебне. Търси полезен ход как пак да влезе в парламента. Но дори неговите хора не го искат и предпочитат лидера на ВМРО, който е много по-удобен и по-сдържан политик, без съмнителни вили и хотели, без мощни джипове и без ежедневни изцепки. Пък и Каракачанов знае правилото, че националистическите партии в цяла Европа не влизат в коалиции с управляващите. Това в ЕС е недопустимо. Затова лидерът на ВМРО е решил да си отреже опашката от предишната коалиция с ГЕРБ, като отсвири прогерберски настроения Симеонов и влезе в бъдещото управление на БСП сам. А Валери да си чука главата и най-вече устата, след като не знае кога да я отвори и кога да я затвори.

„Пак започва да става нещо грозно. Политиката е грозна“, каза ни в клин, ни в ръкав тези дни Красимир Каракачанов. Никой не разбра защо изрече тези думи, но мнозина се досетиха, че това е началото на края на една измислена и безполезна коалиция. А именно патриотичната коалиция на ВМРО, Атака и НФСБ! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. Приятели,

  Какво става по света…:
  – Американците казаха – “Майната им на другите – Америка юбер алес…”
  – Англичаните казаха – “Майната им на другите – Англия юбер алес…”
  – Германците от край време казват – “Майната им на другите – Германия юбер алес…”
  – Дори и Руснаците казаха – “Майната им на другите – Русия юбер алес…”

  – А българските десни продължават с – “Майната им на българите – Началниците юбер алес…”

  И… Опитите им за загробване на България продължават… Реалностите в близкото бъдеще – кратка прогноза:
  – Сорос ще организира пак бутафорни протести, този път срещу Президента Р.Радев…
  (Но соросоидите имат девиз – “Мъч мъни – протест стори, ноу мъни – айм сори…”…)
  – Президента Р. Радев ще поведе морално “чистачите” на политическите ни “авгиеви обори”.
  – БСП трудно ще се реанимира…
  – ГЕРБ ще “стяга редиците” (които силно ще оредеят) и ще “мобилизират” 700 000 мъртви души…
  – Патриотите ще изгонят В.Симеонов и НФСБ (Национал фронт за спасение на Боко) и ще припознаят Президента Р.Радев…
  – Доган и Местан ще си мерят пиш… (електората).
  След изборите… в Парламента ще има само четири партии…:
  – БСП, Патриоти, ГЕРБ и ДПС…

  Правителство…:
  – Коалиция БСП+Патриоти (нова конфигурация) с мълчаливо съгласие на ДПС и дива ярост на ГЕРБ…

  Забравете вече и за НАТО-то…!
  – Започваме да стягаме Б.А. и армията на Е.С…!!
  (Без Англия, по същество армията на новата Франкска държава)
  – Съюза Путин+Ердоган ще пречи и на САЩ и помага на Европа…

  Защото Великият Български Народ е казал, а Тръмп го е чел…:
  – “Приятелството си е приятелство, но… сиренето е с пари…!!!”

  С поздрав – инж. (и т.н.) Румен Стоянов.
  .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *