Ниско кръвно и нерви пратиха Слави в санаториум

слави голНиско кръвно било  причината Слави Трифонов да отсъства цели две седмици от шоуто си. През това време то се излъчваше на запис.

Дългия си взе за пръв път от доста време толкова дълга почивка, тъй като яко се притеснил  за здравето си. Заради  ниското кръвно постоянно получавал световъртеж, спяло му се и се чувствал обезсилен и апатичен.

Лекарите го посъветвали да си почине, като  остави нервите си в телевизията. Те настояли той да обърне повече внимание  на себе си и тогава той решил да се жертва и да си подари почивка в Павел баня, където се лекува често през последните години. Настанил се в апартамент лукс и се възползвал от всички полезни процедури.

Самият водещ призна в петък в шоуто си, че е изкарал добре в курорта, лечението било на ниво,  но кръвното му още правело номера и стояло  ниско. Затова  Крисия, която  пее в предаването в края на седмицата, го почерпи с шоколадови бонбони да го подсили. Крисия не пропусна да го попита имало ли е красиви жени в санаториума, а той от своя страна престорено сърдито заяви, че тя започва да го ядосва от малка и не може да си представи какво го чака, като порасне. Господин Андреев пък му разказа виц да го одобри.

Злите езици обаче говорят, че в Павел баня кръвно не се лекува и най-вероятно Трифонов се е подложил на процедури заради множествената склероза, от която боледува и заради крака си, който счупи в банята на хотела в Стара Загора, където се подхлъзна преди време.

Пред последните месеци Дългия видимо накуцва и стои предимно седнал и това не е от ниското кръвно, категорични са лекарите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *