Най – шантавите професии в света!!!

opa6ka skandalno.net Ако някой ви каже, че работи като „чакащ по опашки” или като „бояджия на цитруси” , сигурно ще му се изсмеете. Има такива професии, включително и в България. Въпреки че звучат налудничаво, от тях без много усилия доста хора печелят подобаващо.

Някои от най-печевишвите компании у нас могат да си позволят лукса да наемат на работа хора, които да чакат по опашки за подаване на данъчни декларации или друг вид документи, плащане на месечните задължения за ток, вода и телефони. Обикновено странната професия, която няма наименование в България, в Европа се води официално „асистент”. Заплатата е между 300- 400 лв на месец. За поста се търсят възрастни хора, в добро здраве, спокойни. Трябва да са усмихнати и любезни, тъй като представляват сериозна компания.

Друга нетрадиционна професия е шофьорът на пияни граждани- един вид таксиметрова услуга. Колата се поръчва по телефона и за 1,50 на километър кара

По-добре вкъщи
По-добре вкъщи

натаралянкания клиент до дома му. Допълнително се плаща 2 лв, ако пияния поиска шофьора да го довлече до вратата на жилището.

shan1Родните търговци на цитруси, са взаимствали от колегите си по света идеята за наемане на бояджии. Работата е следната- ако плодът няма добър търговски вид, работникът го оцветява и му придава изкусителна свежест. Занаятът е доста пипкав. Боите се внасят от Китай и са произведени на растителна основа- безвредни са, не оставят следи по ръцете. Купувачът не би заподозрял, че плодът е оцветен.

В казината има специален инспектор, който проверява заровете. Работата изисква много съсредоточеност и наблюдателност. Опипва внимателно заровете, проверява дали ъглите са равни, има ли издатини, които биха променили траекторията на търкаляне. Една след

И за това някои взимат пари
И за това някои взимат пари

щателната проверка, заровете се пускат в употреба.

Друга странна професия, която за България няма наименование и не е ясно дали изобщо се практикува е на човекът, който поставя члена на коня във влагалището на кобилата.

В Латинска Америка има специалисти, които разделят новоизлюпените пиленца на мъжки и женски. Занаятът се предава от баща на син. Изисква изключителна бързина. Най- добрите експерти са бразилци от японски произход. Работата е изключително високо платена. pollos

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *