Мъж си пусна некролог, за да не се ожени

мъж умрялМъжете са страхливци, където и да живеят. Дали са българи, американци, руснаци, или канадци, са способни на всичко, когато трябва да избягат от отговорност.

Така постъпил и Такър Бленфорд от Англия преди да се ожени. Оставали само няколко месеца до сватбата с годеницата му Алекс, когато той решил да избяга от събитието. Номерът, който замислил, бил почти гениален. Решил да се направи на умрял и така Алекс да забрави за сватбата.

Обадиха ми се по телефона. Мъж, който се представи за бащата на Такър, ми каза, че синът му е починал при автомобилна катастрофа и много съжалява, но сватбата няма да се състои. Препоръча ми да бъда силна и да си намеря друг, разказва потресената  годеница. Аз много плаках, а като се съвзех, се обадих на родителите му да изкажа съболезнованията си и да питам кога ще е погребението, за да изпратя моя любим по последния му път.

Ужасът ми беше безкраен, когато майка му попита – това някаква шега ли е? Синът ми е жив и здрав и преди малко отиде на работа.

Алекс чак тогава се сетила, че гласът по телефона много наподобявал на този на годеника й. Изоставена по такъв грозен начин, тя дълго не могла да се съвземе, а Такър й се обадил да й каже, че съжалява и не бил преценил как тази новина на смъртта му ще се отрази на нея.  Даже й се извинил и й признал, че не бил готов за сватба, защото се страхувал.

Бясната годеница му праснала телефона и повече не иска да чуе за него.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.