Мика Стоичкова се кротна, чака бебе от гаджето си Айкут

МикаДобра вест след многото лоши получи Христо Стоичков. Точно на  50-та си година Камата ще стане дядо.

Доста скандалната с любовните си истории негова дъщеря  Мика е бременна в третия месец, а таткото е гаджето й Айкут.

Макар и първа да се сдоби с пръстен, по-малката му щерка Христина още не е забременяла, а кака й Михаела я  изпревари. По този случай  семейството се събра в Маями и по типично наш обичай поля благата вест.

Напоследък Стоичков имаше тежки дни – починаха приятелите му  Трифон Иванов и Йохан Кройф, което го доведе до тежка жал и депресия. Но щом научил, че ще става дядо, възкликнал: „Най-после нещо наистина хубаво да се случи“.

Мика не му казала в първия месец, защото от суеверие чакала да мине определения период и да види ще задържи ли бебето. Самият Стоичков запозна дъщеря си с бъдещия си зет Айкут, или както той сам предпочита да се нарича – Айки. Той е българин от турски произход, но семейството му отдавна се е изселило в Америка.

Бил образован, добре възпитан и най-важното – уважавал Мика и я обичал. Пред приятелки тя споделяла, че не е срещала такъв мъж, другите били меркантилни, ходели с нея заради името й, а той просто я харесвал и й го казал.

Новата двойка е заедно от близо две години, но нямат брак. Мика си мечтаеше за една типично младежка сватба и купон на брега на морето. Но до церемония така и не се стигна, защото не беше ясно какъв свещеник ще извърши бракосъчетанието между християнка и мюсюлманин.

Двамата били готови да живеят и без брак, но Стоичков заявил, че първото му внуче няма да е с неженени родители и най-вероятно смята да спретне бърза сватба за бъдещото семейство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *