Лейди Гага лъсна по голо дупе във Виена /ВИДЕО/

ГагаНовината  Лейди Гага да се съблече чистак гола на концерт не е никаква новина, защото това е част от сценичното й поведение.

Но тя всеки път превръща  в различно свой собствен неочакван начин и провокира присъстващите с необичайна телесна изцепка.

Този феновете, запълнили до дупка залата  на концерта й във Виена не останаха разочаровани и станаха свидетели на апетитния й гол задник. Залата избухна в аплодисменти и викове, в рев и възторг и буквално полудя. Това изпускане уж на дрехите е запазена марка за суперексцентричната изпълнителка, но веднага, след като прелестите й се завъртяли на сцената и останали неприкрити, от екипа се намесили на минутата.

На видеото се вижда как хора от шоуто веднага й нахлузват шарен бански и бързо прибират формите й в него, но сцената изглежда по-скоро нагласена, защото никой в залата не разбра откъде се появи пък банският.

Много от купилите си скъпи билети да видят любимката си,  се чудели как да затворят очите на  непълнолетните, които с овации и на крака жадно попивали всички съблазнителни  извивки на Гага.

Организаторите пък били доволни от успеха и изобщо не направили забележка на певицата за непристойно поведение на сцената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/np_ihiogGic

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *