Коцето Стана Нов Човек! Вижте от Какво се Отказа заради Семейството си:

Константин уискиКонстантин вече ще играе ролата на добро момче. Това решение взел след скорошната поредица от неприятни инциденти в дискотеката му „Плаза“: пребитото момче, разкритието, че в клуба му има нарко стая, както и ареста на управителя му силно разклатиха имиджа на фолк певеца.

Константин, който често се забърква в скандали с мадами, алкохол и  забранени субстанции, този път наистина се е стреснал след няколкото разпита в полицията и е решил да стане нов човек. Успоредно с това фолкаджията се зарекъл завинаги да се изчисти от някои от вредните си навици.

Негови приятели разказват, че много се бил изплашил след проверките и след лошата слава, която си спечели дискотеката му. Майки започнаха открито да го наричат „убиец на деца и човек, който зарибява младите студенти с дрога и алкохол“.

Едва сега, когато има две деца, Константин се стресна и се замисли какво се случва наистина, по каква наклонена плоскост се движи и как може да влезе в затвора заради щуротиите, които прави. Той никак не искал да го сочат с пръст, че кара дрогиран, да го съдят, че в заведението му и около него се продават наркотици. Защото най-малкото това срива имиджа му на певец и бизнесмен.

Затова се подложил на пълна промяна. Първо детоксикирал организма си, след това отказал напълно бялото, даже намалил алкохола. Вследствие на крутите мерки, тялото на Коцето се е отпусна и изпълнителнят напълня драстично. Но предпочита да е дебел, отколкото вечно опиянен, разказват негови приятели.

Феновете му вече го наричат  чичка, но той не се трогва и от това и обяснява, че пълнее заради възрастта.

Пред приятелите Коцето споделил още, че вече се е наиграл и спира с дивотиите. Бил си поживял достатъчно осъмвайки пиян-залян. Сега било време да стане сериозен мъж и да се отдаде изцяло на семейството и наследниците си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OWU3NQRmkzs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *