Шок! Ограбиха брутално новия дом на Коцето

коцетоНеизвестни крадци проникнали в дома на фолкпевеца Константин снощи, оплака се самият той. Грабителите били доста дръзки, тъй като нахлули в къщата, докато обитателите били будни. Днес Коцето гостуваше на кафе при Гала и на въпроса как е, отговори – как да съм. Никак не съм. Изобщо не се чувствам добре. Бесен съм, защото ме обраха, но можеше да се случи нещо много по-сериозно.
Ситуацията била следната. Надя приспивала дъщеря им в нейната стая, а Константин се къпел в банята. Когато излязъл, видял, че в хола е настъпил хаос и му е разбит сейфа. Бандитите използвали докато двамата с жена му са заети и грабнали разни скъпоценности от сейфа. Взели и пари, но най-страшното – взели му и законно притежавания пистолет.
Вместо да прекарат една спокойна вечер, се наложило двамата да пишат обяснения пред полицаите и да станат свидетели как правят снимки в хола им и търсят следи.Коцето и нАДЯ
Не ми се мисли, ако жена ми беше излязла в този момент от стаята на детето, или ако самото дете беше решило да отиде до тоалетната. Щяха да се сблъскат очи в очи с крадците и не искам и да си представям какво би могло да се случи, каза вбесеният певец.
Случилото се у тях обаче показва защо се е въоръжил.
Все пак Коцето намери време да защити братовчедка си Лияна от грозните слухове, които се носят по неин адрес. Тя е безкрайно добра и безкрайно мила. Както и самотна. Не й върви в любовта и все попада на неподходящи. Дори в Махмуд не беше влюбена, а имаха лека закачка и ходеха заедно, докато той не влезе в затвора и я остави бременна. Не е вярно, че е ходила с шефа на СИК в София Фалконети. Нейната първа любов беше Румен – боксьор, с когото се срещнаха в спортната зала, когато транираше лека атлетика. Останалото са измислици.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/OBntQPywvGI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. научете се да пишете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    „излазъл,свиетели……..!!!!!!!

  2. Извод: не си купувай бижута и пистолети! Аз така правя и зная, че като нямам пищов, няма как да ми го откраднат. Пък за бижута парите не стигат съвсем. Но за банички и боза още се намират. Коце, това е някакъв предизборен трик, да знаеш. Няма причина фолкаджия да го оберат, освен ако не искат да му задигнат репертоара. А патлака и бижутата са свили за камуфлаж… Поне така мисля. Но колегата каза, че нямам возък, щото правя и таванни заварки легнал по гръб понякога, вместо да чакам цял час да се освоблоди крана, ако изобщо проработи. Аз съм съгласен с него – никой нормален няма да бачка, ако може да изклинчи при тия мижави заплати. Но и с малкото сиво, дето е останало ти казвам – не се панирай! Иди в МВР РПУ и още до вечерта ще ти върнат откраднатото! Аз чакам още да ми кажат кои са крадците на къщата ми, щото не искат да ги хванат, но няма да доживея. Затова вече рещих да не вервам на институции. Сега зная, че помощ отникъде не трябва да чакам и съм наясно с милата ни родина… Абе жив бардак си е.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.