Шок! Надя се равежда с Константин!

КонстантинНевероятен скандал разтърси  родните випове, а темата  номер едно в момента е разводът на поп фолк певеца Константин и красивата  му съпруга Надя. Двамата са скарани жестоко и даже няма да прекарат заедно  Нова година, твърдят  близки до семейството източници. В момента те не си говорят, а Коцето прекарва всяка свободна минута в клуба си. Надя не се вижда никаква.

Надя била  тази, която подала молба развод, шептят из вип кръговете.  Блондинката дълго се правеше на широко скроена, но най-накрая не издържала непрестанните изневери на половинката си и това, че непрекъснато я лъжел, гледайки я в очите.  Случката, която  преляла чашата,  е забежката на певеца с хубавицата Назифе Сали. Момичето носи титлата а Мис Североизточна България, а преди  седмица било „уважено“ от самия Константин.

Той отишъл да пее в друг град и обещал на Надя, че ще се върне. Но след това телефонът му започнал да дава свободно , а него никакъв го нямало.

Двамата с Назифе останали  заедно в нощен клуб като искрите между тях си личали още в сепарето. Те се натискали  и едва не се награбили докрай  още на масата, твърдят свидетели. После Коцето поканил девойката  в хотела си уж да й попее и тя веднага се съгласила. От стаята излязли чак следобед на другия ден. В същото време Надя звъняла едва ли не и в полицията, смятайки, че се е случило нещо със съпруга й. Дълбоко в себе си обаче знаела, че й изневерява.

На другия ден той бодро я излъгал, че батерията на телефона му паднала, но заспал и не се сетил да я зареди. Тъпата лъжа, която с години минавала пред Райна, този път вбесила младата съпруга. Оказало се, че и при нея, както и при Райна, се случва все батерията да пада, а съпругът й да изчезва за дълги часове без обхват.

Константин плакал, разкаял се, заклел се, че това няма да се случи повече, но на Надя вече й било дошло до гуша от изневерите му. Сега певецът е по-тих от водата и се надява да му се размине. Само че този  път едва ли ще излезе сух от кашата, която сам надробил.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.