КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ОРЕШАРСКИ? И Защо ГЕРБ и Сорос отново Вият на Умряло? Отговора Виж Тук:

4

Орешарски,Внезапната кандидатура на Пламен Орешарски за президент предизвика нов вой в герберските и соросоидни медии.

Още снощи, когато стана ясно, че бившият премиер е издигнат от инициативен комитет, а негов вице ще е Даниел Папазов, знайни и незнайни журналисти писнаха на умряло, а дежурните политици и политолози започнаха да вещаят тъмна прокоба за България.

Кой е той?

Как може да се кандидатира?

Забрави ли, че народът го свали?

Забрави ли обсадите на Народното събрание и съпротивата на хората?

Не помни ли, че избирателите го мразят?

Това бяха само част от нападките срещу бившия премиер.

Защо така, бе платени герберски глашатаи?

Толкова народ се е втурнал в атака на президентството, защо точно умен мъж като Орешарски предизвика такава агресия?

Никой не плюе по кандидат-президентите Жорж Ганчев, Ивайло Калфин, Красимир Каракачанов, Трайчо Трайков или по Митьо Пищова! Но пък по бившия премиер и финансов министър в правителството на Костов – Орешарски бе изстрелян целия лайнометен соросоиден арсенал.

Много просто:

И Калфин, и Трайков, и Ганчев, и Пищова, и още една дузина знайни и незнайни кандидати са в уговорка с управляващите от ГЕРБ да измъкнат някой и друг глас от БСП и така да размият силния протестен вота на недоволните от сегашното управление.

Орешарски обаче не се вписва във вече изградената и изчислена от Борисов и Цветанов схема. Напротив! С включването му в кандидат-президентската надпревара, на герберските пропагандисти вече им става дваж по-трудно, защото от тук насетне ще трябва да плюят едновременно и по Ген. Румен Радев и по Орешарски, че даже и по Татяна Дончева. Именно това е и целта на БСП – срещу разпънатото витрило от прогерберски кандидат-президенти, с кандидатурата на Орешарски и още няколко подобни нему, левицата разпъва свое витрило от кандидат-президенти. И така притъпява компроматните атаки срещу основния си кандидат генерал Румен Радев. А на втория тур от изборите всички второстепенни леви кандидати ще призоват симпатизантите си да гласуват именно за ген. Радев.

Нали уважаеми читателю, си наясно, че президентът на България ще бъде избран едва на втори тур, където ще премерят сили именно Радев и все още анонимния кандидат на ГЕРБ. А на първи тур двете основни партии ГЕРБ и БСП се надцакват със своите разпънати витрила от всевъзможни кандидати. Така всяка гледа да отмъкне гласове от другата.

Но соросоидните пи-ар центрове на ГЕРБ се хванаха на въдицата на левите. Веднага скочиха на примамката Орешарски с епитети „политически труп“ и „жив мъртвец“. Емнаха и Татяна Дончева, която в момента му прави компания в „съседния гроб“, изкопан от платените журналисти на властта.

А докато вият и лаят, могат ли платените пи-ар-измекяри да посочат какво точно зло стори доказаният професионалист Орешарски на България?

Той бе принуден да работи под режисирана от Сорос и ГЕРБ обсада цяла година. Управлява мъдро и сдържано. Поиска да изтегли един милиард държавен заем – атакуваха го и го свалиха.

После герберите се върнаха на бял кон, изтеглиха 16 милиарда, но умните, красивите и ранобудните „се разсеяха“ и не казаха дори гък, изведнъж забравиха мантрата си от летните протести, „че дори внуците ни ще бъдат заробени с този заем от 1 млрд“. 16-те милиарда на Борисов обаче приеха като Божия благодат за изстрадалата ни страна.

Съмнява ли се изобщо някой кой беше кукловодът на летните протести?

Как така те изведнъж замряха, след като Борисов се върна на власт?

Нещо от исканията на тълпата статисти от площада беше ли изпълнено от властта на ГЕРБ.

Не. Но никой не излезе повторно да протестира… защото нямаше кой да им плати.

А кой е платил за протестите срещу Орешарски, е ясно и на децата.

Да, Орешарски е опасна фигура, но единствено за ГЕРБ.

От какво се плашат тези невинни Бойкови хорица, които работят „само за благото на България“?

Ако се бореха за благото на страната, не трябваше ли да поощряват всяка конкуренция и да влизат с нея в честна битка?

Обаче ГЕРБ и чест – това звучи като оксиморон!

И в този ред на мисли, ние от Skandalno.net никак няма да се учудим ако анонимния и към момента кандидат-президент на ГЕРБ се окаже Митьо Пищова!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. КОЙ или КАЙ… айде стига с тази неграмотност…унизително и обидно е за хората, които харесваме страницата ви и искаме понякога да прочетем нещо интересно и актуално…

    • До Пепа Мъглова: Заглавието е поправено. Забележката ви е уместна. Понякога в бързината и ние като всички хора на тази планета, допускаме грешки! Спорен ден!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *