Ива Екимова се омъжва за трети път, чака дете от Петрозар

Ива коремчеИва Екимова е решила пак да започне живота си на чисто. След като обяви, че ще се омъжва за дългогодишното си гадже Петрозар, двамата казаха и че планират увеличаване на семейството си. Това няма да е лесна задача, защото Ива е съвсем не е в първа младост, но Божа работа.

Преди време тя се кълнеше, че никога няма да стигне трети път до венчило след двата си неуспешни брака. Тя първо се омъжила закратко за бизнесмена Румен, с когото се разделила, защото се влюбила в певеца на „Сленг” Дими. С Дими също нещата не потръгнали и стояли заедно само заради дъщеря си Дара, но в различни апартаменти и с различен свой живот. После вокалистът  загина в катастрофа с мотор, а Ива зае позата на опечалена вдовица, но не задълго. Докато жалеше за Дими, тя се хвърли в обятията на Петрозар

Приятели на пиарката разкриват, че двамата с него сериозно  обсъждали темата за общ наследник и след края на „ВИП Брадър”, където Ива показа двуличие и безхарактерност, се заканили повече да не отлагат. И без това вече било модерно  жени над 40  да раждат деца, та и Екимова можела да се впише в общата мода.

Брадърката обаче държала бебето й да не е заченато в епруветка, а да стане по нормалния начин.

 Явно нормалният включва пиене на хормонални лекарства, защото докато се готви за третата си святба, Ива доста е понапълняла. Пиарката е окръглила мощно дупе, а коремът й се крие под раздърпани и широки тениски, за да не изглежда изпъкнал. Лицето и ръцете й също са подпухнали и я правят да изглежда с поне 10 килограма повече. На всичкото отгоре Ива вече не близва алкохолни напитки и  стои далеч от всякакви нездравословни храни.

Такова сериозно изпускане на формата  й може да бъде резултат само на едно – бебе на път, или подготовка за оплождане ин витро. Със сигурност обаче Ива няма да избързва с оповестяването на щастливата вест, каквато и да е тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *