Гущеров изгонил Мара Отварачката със 100 лева в джоба! Готви й страшно отмъщение!

Мара Отварачката използва момента преди номинациите и този път се откупи с историята на раздялата й с Гущеров.

Тя проля три реда сълзи и обясни на рехавата си аудитория какво е преживяла. Разбира се, че дадох 3000 лева заради Марая, за да се откупя и да не танцувам. Тя ми е единствена! Тя е моето съкровище!

Знаете ли колко грозно и стресиращо Гущеров ни изхвърли от дома си? Взе ми колата и ми нареди да напуснем. Имах само 100 лева в джоба, едва стигнахме до апартамента ми, който още изплащам. Спахме там, а те непрекъснато питаше къде е Хриси. Беше приела неговия дом за свой, а него за баща. Като се събудихме, видях, че е изгризала ноктите на ръцете си от напрежение. Тя му се обади веднага, но той не вдигна. Това беше огромен удар за детето.

Нямах кола да го заведа на училище, нямах пари да му купя храна. Беше повече от страшно. В магазина избирах само най-евтините продукти. Продадох си бижутата, продадох си всичко ценно, за да й платя училищната такса. Марая беше стресирана и сега не искам да й го причинявам втори път. Тя му звънеше по телефона, искаше да види Хриси, но той един път не е поискал да се видят.

Беше много грозно. Сама, без пари. А с какви думи ме нарече пред детето, не смея тук да ги повторя. Крещеше ми, че към к*рва, разплака се Мария.

Приятелите й в Къщата едва не ревнаха заедно с нея, но Кристина Патрашкова заяви, че фолкаджийката си е сбъркала професията и трябва да отиде в Народния театър, където веднага ще я вземат. На същото мнение беше и Евгени Минчев, който каза, че е присъствал на гранде спектакъл. Само Емануела потвърди тази част на разказа за изгризаните нокти. Нейният син направил същото, когато усетил липсата на баща си.

Зрителите също не повярваха в сълзливата драма. Няма фолкпевица, която да е само със 100 лева в джоба и самата Мария го показа, като извади 3000 от чантата си, без да й мигне окото. Колкото и да е била шокирана от раздялата, тя е можела да поиска пари от майка си, от сестра си, от колежките си, пък даже и да си уреди набързо няколко участия и да прибере 20 бона на първо време.

Доста хора се усъмниха, че няма дебитна карта, че няма и кредитна, а в краен случай пък съществуват така наречените бързи заеми. Едва ли са живяли дълго време със сто лева и в немотия.

Още не съм му дала развод, защото той иска да го отпиша като съотговорен по заема ми за жилището, обясни Мария и допълни, че животът с Хриси не бил цветя и рози и ако си отвори устата, ще стане страшно.

Тя обаче вече я отвори достатъчно и милионерският син е извън кожата си от яд. Той готви страшно отмъщение на бившата си, твърдят негови приятели. Според тях тя е изрекла много лъжи в Брадъра и присъствието й там е с цел да го очерни пред цяла България. Вижте с колко куфара дрехи дойде, те за сто лева ли са купени, запитаха се зрителите.

Засега не е ясно кой колко излъга, но предстои огромен скандал.

Гущеров също се готви да проговори и да попилее бившата си.

А какво ще каже и на нас ни бледнее фантазията.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Мара е невероятно тъпа и за това говори фактът, че е неспособна да измисли нещо по-завързано. Наговорила е куп недомислици, няма кой да й повярва. Хахаха, фолк-идиотка със 100 лева? Пълен абсурд!

  2. PO dumite lichi che tq se e omajila samo za pari i nishto drugo.Ne q sram!I otkade ide tova bivolsko samochustvie v neq,che kritikuva ostanalite.Bez grim i fitoshop e tolkova grozna,che ne moje da bade.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *