Благо Георгиев плаща, за да си види децата

Благо ЙоанаФутболистът Благой Георгиев се върна за малко в България и използва част от свободното време, за да си види децата и да не ги забрави, както и те да не го забравят.

Според слуховете бившата му жена Витанова му давала малките, само защото Георгиев е започнал да й внася допълнителна солидна сума в сметката.

Благо и бившата му Христина имаха сериозни търкания относно свижданията с децата, като през лятото Витанова буквално му забрани да ги вижда. Причината беше връзката му с Куини Алис.

Ексгимнастичката реши да му отмъсти чрез малките, защото той ги взимал, тичал с тях при Куини и целувал ту тях, ту любимата си. Христина решила, че това е непристойно и неморално. Хлапетата са прекалено малки, за да разберат, че татко е влюбен в друга, че раздава нежности на друга, а в същото време е техен баща. Едва около коледните празници Христина благоволи да му разреши свиждане, защото Благо я „спонсорирал“ допълнително.

Според техни приятели обаче, той имал съвсем малко време за малчуганите, тъй като използвал всяка свободна минута да бъде с Куини. Дори я взимал на срещите, когато е само с дъщеря си Йоана, тъй като била по-голяма и лесно можела да го разбере. Хлапето харесало каката и дори двете си играли.

Малкият Давид нямал това щастие, тъй като е само на две годинки, трябва много тичане след него, не разбира нищо, иска цялото внимание за себе си и ще пречи на нововлюбените.

Измислица е, че Христина не му дава децата, твърдят пък нейни приятелки. Той е прекалено зает с любовта си  и няма време да се вижда с тях, издават те.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *