Анелия се Омъжва! Кой ще е щастливецът вижте тук: + СНИМКИ

Анелия1Фолк звездата Анелия май отново ще направи сериозна стъпка в живота си!

Вчера чалга дивата пусна пост във Фейсбук, в който загатна, че я чака венчило.

Анелия пяла  на сватба, танцувала, веселила се, а после по традиция се наредила край всички неомъжени дами, когато дошло време булката да хвърля букета. Китката попаднала право в ръцете на певицата и тя триумфално я размахала.

Фолкаджийката си направила специално фото с добре аранжираните цветя и го публикува във фейсбук с възторжен надпис:  „Иии… кой хвана букета ?!? А?“.

Това е предзнаменование и самото щастие на Анелия показва, че не й е чужда идеята отново да се задоми . Първият й  брак беше  с бизнесмена Коко Динев, но се разпадна, когато той се сдоби с прякора „осеменителя на фолкаджийки“. Певицата се омъжи за него много млада, още в зората на кариерата си, и безпрекословно му вярваше, докато след дълго хойкане и гонене на чужди фусти Коко не се спря при колежката й Емилия.

От брака си с бизнесмена Анелия все пак се сдоби с дъщеря Ивон, която вече е чаровна  млада госпожица, красива и с чара и харизмата на майка си.

След като се опари, Анелия не подхвана нито една сериозна връзка и в началото си мислеше, че Коко ще се върне при нея, а после грижливо започна да пази личния си живот, така че към момента никой не знае с кого го споделя.  Последното й известно гадже беше Калоян Арсенов, но двамата се разделиха.

Сега въпросите са два:  За кого ще се жени тайнствената певица и защо толкова се радва, че е хванала букета.

Вероятно има някой до себе си, но кой е той?

ЕТО И ВЪПРОСНАТА СНИМКА:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *