Александър Сано се жени за бившата на Карамански през септември

СаноАктьорът Александър Сано ще узакони връзката си с Нели, бившата любовница на Иво Карамански в началото не септември.

Още в „Къртицата“ той приза, че я обича, не може без нея и ще я направи своя законна жена. Разбираме се идеално, тя е много мила, привързани сме, искам да остареем заедно, каза простичко Косъма.

През август той бил на снимки и оставил организацията по тържеството изцяло в ръцете на Нели. Бил сигурен, че тя ще направи всичко както трябва, за да бъде денят незабравим. Малката им дъщеричка е много щастлива, че мама и татко ще се женят, щастлив е и синът на Карамански, когото Сано гледа като собствено дете.

Ще се съберем с приятели и ще си кажем да – щастлива е Нели и смята да не прави разточително тържество. Тя не обръща внимание и на клюките, че Сашо й изневерява със своя колежа от „Под прикритие“. Ние отдавна сме се врекли един на друг и никой не може да ни раздели, уверена е бившата гимнастичка, която тази пролет показа и че е добра танцьорка.

Двамата поканили 60 души приятели и са готови да узаконят любовта си пред държавата, защото пред Бог отдавна са го сторили. Наскоро малката Ава питала баща си наистина ли ще се жени за майка й и каква рокля ще й купи.

Бели, разбира се. И двете ми принцеси ще са в бяло, а синът ми в костюм, заяви Косъма. Готови сме да изтърпим панаира в гражданското и след това в името на децата, а и защото се обичаме, твърди актьорът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *