Жената на Никола Гюзелев се отказа от фамилията му! – с видео

Анна Мария с мъжа си - оперния бас Никола Гюзелев
Анна Мария с мъжа си - оперния бас Никола Гюзелев

Жената на оперния бас Никола Гюзелев върна моминското си име в профила си във Фейсбук, където вече се представя като Анна Мария Петрова.
Така бившата балерина недвусмислено се разграничи от именития си съпруг. Промяната на фамилията породи много спекулации дали брюнетката не се е разделила с Гюзелев, който преди време претърпя тежка сърдечна операция.
„Как е възможно? Та нали ползвайки протекцията на славната фамилия, бившата балерина от оперетата успя да направи кариера в Рим и даже се снима в няколко филма“, възмущават се нейни близки колежки.
Анна Мария се прочу преди много години покрай участието си във филма „Пътят към София“, където бе съвсем млада и направи впечатление с красотата си. След време тя се омъжи за прочутия и доста по-възрастен от нея бас Никола Гюзелев и кариерата й тръгна нагоре.
Двамата се запознават, когато Анна Мария е едва на 16. Девойката участва в постановки към балета на оперетата. Гюзелев по това време е на върха на световната си кариера и за кратко има ангажименти и у нас, за да се превъплъти в ролята на Мефистофел.
Красивата млада балерина веднага го впечатлява и един ден той й се обажда по телефона. Така започва техният роман. След сватбата красавицата отказва да влезе в ролята на задоволена домакиня в луксозен дом и настоява да излезе от сянката на

Анна Мария и Никола с дъщеря им
Анна Мария и Никола с дъщеря им

знаменития си съпруг.
Амбициозната врачанка се превръща в двигател на културния живот на българите в Рим, където заживява. Успява да се снима в няколко филма, играе и в театъра, трупа опит дори като журналист и продуцент. Все по-рядко се завръща в къщата на баса в Бояна, където живее мъжът й Никола Гюзелев. След като слиза от сцената, Анна Мария Гюзелева отскача до родината не повече от 2-3 пъти в годината, а компания винаги й прави дъщеря им Адриана, която е студентка в Рим.
Гюзелев свиква със самотата и все по-рядко се появява на публични места, особено след здравословните проблеми, които го сполетяха напоследък.
За да разсеят слуховете, че са се развели, миналата година, когато се навършиха 25 години от сватбата им, двамата сключиха църковен брак.
Съпругата на Гюзелев има и блог към социалната мрежа, където обаче към многото си имена е прибавила и с тире фамилията на съпруга си.
В профила й като актриса обаче се е вписала като Anna Maria Petrova – Annabelle.

Виж филм за изумителния световен оперен майстор Никола Гюзелев! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *