Най- верния авер на Митьо Очите – Новак Купенов, продава нов дизайнерски наркотик по морето

kupenovИзвестният затворник Новак Купенов е напът да окупира приходите от най- новата дрога, която плъзна първо по родното Черноморие тази година. Става дума за така наречената „друсана трева“, която се харчи като топъл хляб това лято. За първи път тя се предлагала в заведения в курорта Слънчев бряг, а постепенно се разпространи из повечето от големите ни курорти.Вземали я предимно фенове на марихуаната, тъй като тя доста наподобявала на нея, но ефектът й бил доста по- силен.

Усетили, че новият наркотик може да бъде доста доходоносен, някои от криминалните босове в морския регион веднага опитали да се намърдат в играта. Дребните играчи започнали да се отчитат за всеки продаден грам от „друсаната трева“. В подземните среди се говори, че най- отгоре на пирамидата стоял Новак Купенов, който неотдавна излезе от затвора. За него се знае, че е един от най- доверените хора на Димитър Желязков – Митьо Очите, и е бил тартор на наказателната му бригада.

За Купенов се носят страховити легенди. Веднъж удавил конкурентен дилър, като му вързал краката с бетонни късове и го изхвърлил в Черно море.Самият наркобос винаги е

Дясната ръка на Митьо Очите отново се замогна
Дясната ръка на Митьо Очите отново се замогна

 отричал да се занимава с подобни страхотии. „Имах кафене на плажа под наем, а на плажа в Слънчев бряг отворих будка за пържени картофи. Работех цял ден и изкарвах прехраната си с честен труд“, коментира Новак.

В панделата именно той е този, който измислил коварния план с порно клипчетата, с които изнудвал шефовете на затворите.

Купенов карал чрез побой по- свитите затворници да правяг секс помежду си, като по същото време записвал всичко с телефона си. След това заплашвал началниците си, че ще ги изкара на бял свят, ако не получи по- лек режим в затвора и по- чести отпуски. За Новак се знае още, че бе доста близък с известния адвокат Анатол- Весел Луканов, който почина мистериозна в края на миналата година. След като излязъл от затвора, Купенов останал без една стотинка. Комисията „Кушлев“ му отнела имуществото, а той имал борчове за над 50 хил.лева към различни хора. Затова бил принуден да потърси отново връзките си от миналото.

Първаноначално „друсаната трева“ била въведена от местни хора, които набързо натрупали състояние. Тя се добива изключително лесно. Представлява изсушен райграс или люцерна, обогатени с хашишово масло. Заподнати казват, че понякога в нея се добавят и сухи водорасли, като всичко това се вари в ацетон. Цената на една цигара варира между 2 и 5 лева в зависимост от качеството й или от района, в който се продава. Предлагали я най- вече на немските туристи, които бързо се пристрастявали и поръчвали още. Самият Новак Купенов стоял далеч от заведенията, в които се пласира „друсаната трева“, а за него работели доста наемници. Те отчитат, че тази година новата цигара е харчена в пъти повече от обикновената марихуана.

Доста слаб пък бил този сезон за амфетамините и екстазито. Предлагането на такъв вид наркотици съвсем намаляло в последните дни, тъй като неотдавна криминалистите разбиха организирана наркогрупа. Тя разпространявала дрога по Слънчев бряг, Бургас и Ямбол. Бандата приготвяла за пазара най- голямото количество метамфетамини. 1 г от тях се продава за около 60 лева, казват специалистите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. колко деца трябва новак купенов да изнасили за да го преберат до jивот. той не заслуйава да jивеe. изнасилвше деца по на 13 години. да гори в ада дано.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *