Юлия Берберян: Протестирам за по-добър живот

Юлия БерберянПретърпях операция, смениха ми тазобедрнена става, обаче  ще се оправя и ще бъда отново пълноценна, заяви Юлия Берберян, известна като треньорка по тенис най-вече на собствените си  дъщери .  За учудване на всички Юлия каза, че ходи всеки ден на протестите, защото не искала да живее в такава държава. Това е ненормално и аз ще се боря срещу забърканото от комунистическата диктатура и  икономика.

Не е вярно, че на протестите са малко хора, защити се тя. Аз например представлявам там 1000 души – мои познати, роднини и приятели. Берберян не можа да обясни защо същите тези  роднини, приятели и съседи не излязат също на площада, а са я упълномощили устно да ги представлява и по-скоро одобряват нейното бунтарство. Тя също и не каза по кой начин със сменена става стига до площада, стои там с часове и скандира, когато възстановяването принципно е много  бавно, ходи се с патерици, после с бастун и то най-малко две години.

Всъщност дамата е бивш депутат от СДС по време на Костовото правителство и изказа непресъхващата си почит към вожда, като захапа Бисеров, тъй като бил политически номад и отишъл в друга партия след падането на Иван Костов.

Срещу кого се бори пък точно Юлия Берберян, запитаха се по-възрастни, които отлично знаят нейната история и тази на дъщерите й. Спортистката успя да обучи добре и трите си дъщери да играят тенис и точно по времето на Тодор Живков, когато уж не можеше да се излиза от страната, тя и щерките й непрекъснато бяха в чужбина, тренираха, състезаваха се, живееха с месеци с Америка, или Западна Европа и се връщаха тук само да се похвалят с медалите и да получат някое държавно отличие.

Тогава се говореше за топла връзка между Берберян и някой от ЦК на БКП. Така че дамата не можеше да бъде нито потискана от режима, нито затворена в България, защото просто с години живееше в чужбина. Тя изкара цялата кариера на щерките си, задоми ги за чужденци и като се върна в България нямаше какво друго да прави, затова се включи в борбата срещу тези, които я толерираха цял живот и й помогнаха да направи семейството си известно.

Заговори се и че е била агент на ДС, но тя каза днес, че всички са били принудени  да бъдат агенти, като не сподели нищо за собственото си минало.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. И тя с трите си дъщери, някак репресирано обиколи целия свят. Нерепсераните си седях тук. Ето кой протестира сега. Ненаситните.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *