Яна Маринова стана финансист в спортен център

Яна Маринова стана каскадьор

Яна Маринова от години се слави като известен фитнес маниак, а на тялото й завиждат и 20- годишни манекенки. Коварната Елена от  „Стъклен дом“ е най- редовният посетител на спортният център  „Славия Спортес“ в квартал „Овча купел“. Той е собственост на гаджето й Тошко, с когото заживява след развода с мъжа си.

Всяко влизане на Яна в сградата се превръща в събитие. Около нея започват да се тълпят фенове, а напомпани мачовци веднага я заграждат с надежда за внимание. Неведнъж на Яна й се налага да раздава автографи, дори когато тренира.

Оказва се, че оправната блондинка отговаря за финансите на фитнеса. Сметките и отчетите въобще не я затрудняват, тъй като има висше икономическо образование. “ Приятелят й е делегирал правата за управлението на центъра и Яна си е шеф. Слушаме я, защото е много свестен човек. Когато идва със сина си Никола, го оставя да се грижим за него“, разказват служители на фитнеса.

Яна Маринова стана шеф

Маринова била най- взискателна към хигиената и не допускала посетителите да видят дори едно петънце в залата.

Въпреки, че има перфектна фигура, хубавицата не спазвала стриктни диети. Оказва се, че е върл фен на шоколадовото суфле, което яде по няколко пъти на ден.

Между снимките на „Стъклен дом“ актрисата най- редовно се отдава и на други занимания. Тя тренира и бойни изкуства, заради които е участвала като каскадьор в няколко чуждестранни продукции, преди да се превърне в звезда в българските сериали.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.