Внимание: ГДБОП шпионира кой какво пише срещу властта в интернет

ГДБОП интернетГДБОП рови кой си е позволил да пише в интернет срещу личната психоложка на вътрешния министър Цветанов – Юлияна Добрева и колеги на нейния син Лъчезар Африканов от Центъра за развитие на човешките ресурси.
Това става ясно от скандално писмо, подписано лично от зам. директора на ГДБОП комисар Братоев. С него се изискват айпи адресите и логовете на хора, които са писали коментари под две журналистически разследвания за конфликт на интереси на въпросната психоложка във в. „168 часа„. Двете разследвания са публикувани от топ разследващата журналистка и върл душманин на всички далавери в държавата Светлана Баталова през февруари. От тогава коментарите под тях не спират, като последните са от 27 август т.г.: „Възмутително! Докога в България простотията ще бъде управляваща?! Събудете се хора! Нека изметем всички тези боклуци от всички постове! Време е за революция!“ Явно тези и подобни коментари са ядосали шефовете на ГДБОП.
От въпросните две публикации става ясно, че психоложката от МВР Юлияна Добрева и дъщеря й Розалина Генева печелят проект след проект в Центъра за развитие на човешките ресурси, където на висока позиция е синът й Лъчезар Африканов. Парите само по последния проект „Социално компетентни полицейски служители в близост до обществото“, са 270 хил. евро. В същото време Юлияна добрева е шеф на отдел „Оперативна психология“ в Института по психология на МВР и според хора от бранша – изключително близка на вътрешния министър Цветанов.
Съпругът й Евгени Генев е Генерален консул в Истанбул. Неговото име беше обявено от Комисията по досиетата като разузнавач от

Шефът на ГДБОП лично разпоредил полицията да следи противниците на ГЕРБ в нета
Шефът на ГДБОП лично разпоредил полицията да следи противниците на ГЕРБ в нета

Първо главно на бившата Държавна сигурност. Неговата сестра Таня Генева беше директор на пресслужбата на Министерския съвет при управлението на Сергей Станишев.
Въпросният Център за развитие на човешките ресурси е структура, която разпределя по 15 млн. евро годишно. Той се управлява от ветерана – велосипедист и бивш тираджия Митко Шалев, който не владее чужди езици и има проблеми при работата с компютър.
„Специалистката“ с диплома – Българска филология Петя Александрова управлява Дирекция „Правно – административни дейности и бюджет“. Административния секретар на центъра Виктория Юнакова постъпва в центъра, след като преди това е продавала самолетни билети.
ГДБОП вероятно след като успешно пребори организираната престъпност, тръгна да търси кой пише срещу тези служители в интернет форума, вместо да се заинтересува как се разпределят милионите евро по образователни проекти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ГДБОП да забранят безжичния интернет.Аз редовно хуля ГРОБ,пардон ГЕРБ,но се прикачвам на отключени wi-fi мрежи и редя мутровци от чужд интернет.Отделно се занимавам с окултно манипулиране на хора и магии.Мога да докарам на човек голямо страдание,без дори да го докосна.Такива сме ние от ордена на Черните Исусовци. :).А проследете IP-то.Мрежата е с име Vivacom 3g modem,около мен има 6 блока.Търсете си го.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *