Вдовицата на Мето Илиенски Яна прибра 60 млн. евро – с видео

мето илиенскиВдовицата на Мето Илиенски, Яна прави опит да възроди империята на мъжа си, разказват нейни близки. През юни, миналата година тя най-накрая успя да издаде смъртен акт, който й позволи официално да влезе във владение на наследството. Освен двете фирми, в които тя вече е управител и собственик, приживе съпругът й Мето Илиенски имаше банкови влогове както в страната, така и в чужбина.
Пряк иинтерес в начинанията на вдовицата има и Стефан Бонев – Сако, който е новият бизнес партньор на Яна Методиева.
Както е известно Сако беше близък семеен приятел на Яна и Мето и дълго време я закриляше от желаещите да откъснат тлъсто парче от баницата, оставена от Илиенски. Старите висаджии също уважаваха вече официално покойния й съпруг и тя се ползваше и с тяхната протекция.
Както е известно обаче, дълго време не можеше да бъде доказано, че водещият се за изчезнал Мето Илиенски действително е

Сако беше голям авер на Мето Илиенски и настоящ закрилник на вдовицата Яна
Сако беше голям авер на Мето Илиенски и настоящ закрилник на вдовицата Яна

мъртъв.
Това беше причината Сако да подгони с колата си убития по-късно радио-водещ Боби Цанков – заради интервюта, в които той твърдеше, че Илиенски е жив и с това пречеше на Яна да влезне във владение на наследството му.
След като най-после успя да издейства смъртен акт на мъжа си, днес Яна няма проблеми да завърти отново бизнеса му.
Неотдавна в пещера на Витоша бяха открити човешки кости. Криминалистите са категорични, че останките са на мафиотския бос. Туристи се натъкнали на страховитата находка, докато изследвали непозната пещера. Те открили човешки скелет и уведомили ченгетата. Изследването установило по категоричен начин, че те са на безследно изчезналия висаджия мето Илиенски, макар все още да няма окончателно заключение за това.

Мето Илиенски - костите на безследно изчезналия висаджия наскоро бяха намерени в пещера на Витоша
Мето Илиенски - костите на безследно изчезналия висаджия наскоро бяха намерени в пещера на Витоша

Ръцете на вдовицата на Мето Илиенски обаче вече са развързани и тя пое управлението на фирмите му „Андромеда96″ ЕООД и Авангард 2003-БГ“ ООД. Яна разполага и с къща палат в столичния квартал Бояна.
До навършване на пълнолетие на 8-годишната им дъщеря Мина, вдовицата ще се разпорежда еднолично с банковите сметки и имущество на покойния гангстер, а неговите авоари надхвърляли 60 млн. евро.
През 2004-та г. Яна се дипломира в специалността „Туризъм“ в Нов български университет и отвори свой бутик близо до църквата Св. Георги, в близост до магазина на Вилиана Христодолу – вдовицата на Иван Тодоров – Доктора. 33-годишната днес Яна вече е значително по-богата.

Непосредствено преди да бъде убит, Боби Цанков лъжеше по медиите, че Мето Илиенски е жив!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.