Убиха свещеник от алтернативния синод? – видео

отец Камен БараковТежката катастрофа, при която загина отец Камен Бараков, станала преди няколко дни между Бусманци и Казичане, е атентат. Това е основната версия, която се лансира от последователите на дядо Инокентий, а изпълнителите на грозното убийство са ченгета, послушни на „генерала” – патриарх Максим.

Ако се направи съдебно-техническа експертиза на автомобила, с който е пътувал Бараков, то със сигурност ще се установи, че или спирачките му са орязани или някакъв друг, умишлено предизвикан проблем, е главната причина за катастрофата. Патриарх МаксимТочно за това последователите и съратниците на скандално известния свещеник ще поискат личен анализ от разследващите органи и личен отчет по случая от главния прокурор.

„Отец Камен Бараков беше един от най-мразените хора от синода на Максим. Разполагаме с лична информация, че от години насам се е търсил начин как да му се види сметката. Ей на! Видяха му я!…”, коментират трагедията хора, вярващи повече на алтернативния синод.

 Разбира се, от МВР ни потвърдиха, че няма изключена версия по случая, но лично те смятат думите на последователите на жертвата за пресилени. СинодА от синода на дядо Максим, пък съжалиха за станалото, но под мустак ни заявиха, че кой на каквото си е постелил, на това ще легне. Според греховете били и наказанията, а господин Бараков имал доста такива, следователно е получил това заради тях. Те не били хората, които ще го съдят, но се вижда, че имало кой да го съди.

Първият случай на убийство на свещеник от алтернативния синод от  свещеници от синода на Максим у нас датира от 2002. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.