Тодор Славков псува Цветанов и Люба Кулезич

Малък Тошко избухна след обявяване на предварителните резултати

Тодор Славков
Тодор Славков

Тодор Славков почти загуби съзнание след обявяването на първите предварителни резултати от парламентарните избори. Вестите за победа на герберите явно го извадиха от равновесие и той изля събралото се напрежение в личния си „Фейсбук” профил, изписвайки горещи попържни по адрес на Цветан Цветанов.

„Това е краят! Мафията победи днес. Огромно разочарование тресе нормалните хора в нашата България. Отвратителна ситуация и все по – отвратителна ще става. България е загубена. Мама ви **ана! Не се ли срамувате? Цветанов по нова WTF? И Люба Кулезич, мама ви да **а, мърши скапани и гадни боклуци”, написа Тодор Славков.

Тодор Славков - снимка Фейсбук
Тодор Славков – снимка Фейсбук

Изказванията му предизвикаха истинска буря от коментари, а стотици последователи на Тодор Славков изразиха съпричастност с неговото мнение. Те бяха категорични, че ГЕРБ никой не ги иска, а те отново печелят изборите!!!

Някои от приятелите на Тодор Славков пък го обърнаха на шега и поставиха открито въпроса, дали България не се управлява от извънземни! Защото няма смислено обяснение за факта, че цял един народ е против една партия и нейните водачи, а в същото време те ОТНОВО печелят парламентарния вот. Това бе отдадено на наличието на извънземни, които тайно са ни завладели.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fL2KNefpy3U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  • Ако не бяха сдали комунягите властта, сега този същият щеше да кове законите на България като депутат и член на БКП и КПСС. Пак щеше да е пиян до козирката, но от щастие…

 1. Един комуняга бил много лаком – за ядене, пиене, имоти, за всичко… Един негов другар не смеел да го изобличи публично, защото споменатият бил много силен партиец и можело да го въдворят в някой лагер, затова измислил следното нещо, за да го отрезви поне малко: взел една чиния и се изходил в нея, сложил я пред апартамента на споменатия с вилица, забодена в екскремента, а на стената написал:

  „Яж и пий, ненаситен чревоугоднико,
  кланяй се ниско, главо зелена,
  ти ще останеш кръгъл негодник
  с вечното име Томчо Овена…“

  Уви, не го трогнала тая акция… На едно партийно събиране се наял до пръсване… Хеликоптер го откарал до столицата, където докторите само се споглеждали и си казвали: „Инфаркт – масивен като това туловище…“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.