Тежък инфаркт покоси Филип Киркоров

Алла Пугачова в шок, иска при него в болницата

Филип Киркоров

Руската легенда с български корени Филип Киркоров се размина на косъм от смъртта, след като е получил сърдечна криза миналата седмица. Това разкриха пред руски електронен сайт близки до бившия съпруг на Алла Пугачова. Заради влошеното си състояние певецът е отложил участията си този месец и в момента си почива по предписание на лекарите, които се грижат за него.

Киркоров отделя цялото си време на двете си деца – Мартин-Кристо и Алла-Виктория. 46-годишният певец има проблеми с високото кръвно от миналата година, когато без малко не получи инфаркт и беше приет в болница за лечение. Заради натоварената си програма той отново е получил стягане в областта на сърцето и дори е стигнал до Бърза помощ, пишат руските медии.

За щастие лекарите успели да стабилизират Киркоров и са го посъветвали да се отдаде на любимите си занимания, без да се натоварва прекалено психически. Руският Майкъл Джексън започнал да обикаля детските магазини и да купува играчки на двете си деца.

Според информацията, която имат руските журналисти, само за един ден Филип е пръснал около 500 000 рубли за маркови кукли, колички, плюшени играчки, пъзели и всякакви други детски дрънкулки, което според настоящия фиксинг на рублата се изчислява на около 20 000 лева. Бащата на популярния изпълнител – Бедрос Киркоров, който също е певец, разказа пред руските медии, че двете деца на Филип са изключително палави.

„Виктория постоянно краде играчките на брат си и двамата се карат; Филип се е видял в чудо и непрекъснато обикаля детските магазини, защото малките чупят всичко наред“ – споделя дядото на хлапетата.

Той сподели още, че бившата съпруга на певеца – Алла Пугачова, е изключително близка с децата на Киркоров.

„Алла, на която е кръстена дъщерята на Филип, постоянно му ходи на гости, за да види сина и дъщеря му. Обича ги като свои родни и не пропуска нито един празник“, разказва още бащата на Филип.

Нека си припомним една хубава песен на Филип Киркоров и да му пожелаем крепко здраве:

http://www.youtube.com/watch?v=6imGnaO-JWY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  • Къв си ти бе, противняк! Що за измет си да пожелава смъртта на друг човек?

 1. Не виждам името на автора на публикацията и датата на публикуване.

  Препоръка:
  Да се допълни последно изречение:
  „Хотелось би всем интригантам.“
  БОНУС ОТ МЕН:
  А две плюс девет е винаги единайсет.

  Филиппу: Всем смертям назло. ТУЙ ПОСЛЕДНОТО- БЕЗПЛАТНО.
  Както виждате Филип вече е на 50 год. Бог да го благослови!
  17.05.2017
  Болгария, с любовью – Юлия

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.