Правителството закрива публичните домове в София

Икономическата криза помага на полицията в борбата срещу продажбата на млада плът

проститутки софия

Публичните домове в столицата са на ръба на фалита заради липсата на клиентела. В сайтовете за интензивна реклама на проститутките, цените са паднали драстично и постоянно се предлагат промоции през работните дни, когато почти няма клиенти.

Само преди година, за да си наемат жрица на любовта за един час, мъжете трябваше да се изръсят от 100 до 150 лв., в зависимост от качеството на услугите. В момента цените са паднали до 50-60 лева, а най-скъпите оборотни жени се котират едва до 70-80 лева, но в това число не попадат ВИП момичетата. Сексуалните удоволствия, които те предлагат, струват едва 250 лева, като през 2010 г. услугите им достигаха до космическите 500 лева.

От бранша отдават рязката стагнация на факта, че през последните години хората пестят пари от нестандартното удоволствие, а дори и редовните клиенти на бардаците ги посещават все по-рядко. Някои от публичните домове в София са на ръба на фалита и са принудени да хлопнат кепенците, тъй като от месеци работят на загуба, разказват съдържателите им. В същото време се налагали съкращения на момичета, тъй като жриците стоели с дни без работа. За да върнат поне малка част от мъжете, които са свикнали да се задоволяват
с платената любов, собствениците на столичните клубове за специални услуги, са се принудили да правят промоции. Ако клиентът доведе приятел в бардака, цената за човек може да падне до 40-50 лева.

Промоция: Френска любов с елитна тигрица само за 35 лв / час

Журналистическа проверка показа, че само с един телефонен разговор, мераклиите могат да си уредят симпатична и сексапилна компаньонка срещу нищожните (сравнено с преди) 35 лв за час. Цената включва фелацио и стандартен секс. Жестоко са паднали и „наемите” за цяла нощ. Сега може да си поръчате красиво момиче за вашето парти срещу само 400 лв за нощта, докато преди две години за такова нещо се налагаше да се извадят от хилядарка нагоре.

Най – предпочитаните жрици в момента са млади необвързани дами, на по 20 – 25 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.