Строителен инвеститор подари апартамент на Йорданка Фандъкова! Защо?

Йорданка ФандъковаСправка в данъчните регистри, направена от наши колеги – разследващи журналисти, направи уникално разкритие.  Само преди шест месеца столичният кмет Йорданка Фандъкова е придобила шест стаен апартамент в луксозна жилищна сграда в широкия център на столицата, забележете – чрез дарение.

По информацията, взета от архивите, се оказва, че дарителят е известен и крупен строителен инвеститор в София, чието име обаче не ни беше казано. Това дало повод на йорданка фандъковаколегите ни да стартират сериозно разследване за причината на това дарение. Странно съвпадение, приятелска услуга или нещо доста мътно се крие зад тази информация. Както може да се очаква беше ни обещано, че резултатите от въпроснотоЛуксозен апартамент разследване ще бъдат дадени на нашия сайт – skandalno.net, но все пак е редно да се поиска отговор и от столичния кмет. Призоваваме Йорданка Фандъкова да се свърже с нас и да ни даде нейната истина по случая. Има ли достоверност в тази информация или не. Нека изпълни дълга си на политик и да даде отчет пред народа!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. И как стана тя тая работа-хем проучили,хем не разбрали,но е крупун инвеститор?Това много наподобява Яните девет дупки-хем педал,хем женен,хем неясно откъде финансиран!!Вие не сте скандално,а сте ….Е,знаете какво!

  2. Много е гнусно това, което се намеква с написаното и то при положение, че данъчните декларации на г-жа Фандъкова са публични. Особено ако става дума за парцела, придобит още през 1995 г. срещу договор за гледане и правото на строеж върху част от него от 2008 г. А тя стана кмет през есента на 2009 г. Щом тази жена успяхте да окаляте, не знам какво да кажа повече…

    http://register.bulnao.government.bg/

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.