Слави се умилква около босовете на Би Ти Ви – иска да заграби „България търси талант“

Слави се кани отново да завземе ефира на Би Ти Ви

Слави Трифонов потрива доволно ръце от разрива в бизнес отношенията между Маги Халваджиян и Би Ти Ви. Дългия от години питае ненавист към конкурента си заради подигравките, които търпеше от „Господари на ефира“. Най – после учиндолецът успя да се отърве от омразния му клан Халваджиян и е впрегнал всички сили да се намести в освободените ниши в ефира на медията.

След като Магърдич беше изритан от Би Ти Ви заради прекалено големите му финансови изисквания, се отвори доста място за старите играчи – Слави Трифонов  и Евтим Милошев. Преди телевизията да приюти арменския продуцент двамата бивши съдружници бяха всевластни господари в ефира на най – гледаната телевизия у нас. Магърдич успя да обърка сметките на Трифонов и Милошев

Халваджиян се чуди в коя телевизия да пласира продукцията си

с поредица от успешни продукции „Господари на ефира“, „България търси талант“ , „Пълна лудница“.

Слави беше най – доволен от конфликта между „Глобал вижън“ и Би Ти Ви, тъй като двамата имат дългогодишна вражда. Дългия заведе дело срещу „Господари на ефира“ заради използването на кадри от шоуто му без негово позволение. Правото обаче не е на страната на Трифонов. Въпреки това делото продължава да се точи в съда.

Шоуменът успя да стъпи с единия крак на територията на Магърдич като внедри най – оборотния си актьор Краси Радков в журито на „България търси талант“. Пробивът окрилил Слави и той вече се виждал като хегемон с риалити шоу в праймтайма през есента.

Трифонов дори кроял коварния план да дръпне звездите на Маги Халваджиян – Димитър Рачков и Мария Игнатова срещу супер високо заплащане. Докато продуцентът им се чуди къде да пласира продукциите си , Дългуча се увърта около „златните кокошчици“ на „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“.

Слави обикновено прави предаванията си в рамките на „Шоуто“. ВИЖ ВИДЕОТО:
 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.