Ще гонят Кали от телевизията заради нисък рейтинг?

Кали

Гледат я само пенсионери

Според последните пийпълметрични данни, Кали се справяла най – зле като водещ на предаването „Споделено с…”, сравнено с предходните й колежки Камелия и Вихра Петрова. Вече почти никой не гледал телевизионната продукция, а изключение правили само бабите на възраст от по над 68 години.

Кали

По мнението на експерти, певицата не успявала да се отпусне напълно пред камерите и на моменти изглеждала като гипсова отливка. Това пречело на аудиторията да я приеме в новото й амплоа и да си мечтае за завръщането на изгонената Вихра, която в интерес на истината често успяваше да разчувства своите зрители.

Съгласно клюките обаче, Кали не може да работи добре заради скандалите около развода си със синковеца на бившия транспортен министър Вилхем Краус – Антон. Двамата делиха един покрив в продължение пет дълги години, в които неуморната изпълнителка не пропускаше шанса за го направи за смях с помощта на многобройните си любовници.

На нея в интерес на истината съвсем не й пукало кой знае колко за Антон, но трудно преглътнала финансовата пропаст, която зейнала пред нея след натирването й от семейното жилище. Краус – младши я хвана с помощта на частен детектив, който документира изневерите й по безспорен и категоричен начин.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=swSud_nNY7I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тя затова ли си показа пак циците и гъза в клипче, „случайно“ пуснато да се търкаля из нета от „незнайно“ кого. Старите номера на Галена в банята и на Андреа цицата….. Баси жалката мутреса е и тая…..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.