Ники Кънчев надипли 8 000 надница с премии

Шоуменът от Червен бряг отново бръкна в кацата с меда

ники кънчев

Ники Кънчев отдавна е известен със способността си да преговаря с телевизионните продуценти и с памук да измъква парите изпод носа им. Благодарение на солидното си поведение и заложби, той за пореден път успя да се намърда в телевизията с голяма и солидна заплата. Да си извоюва правото да получава пари за труда си.

Хора от телевизионния бизнес са категорични, че Ники стартира новия сезон на „Стани богат” с месечно възнаграждение от 8 000 лева, като това му е твърдата заплата. При привличане на нови, силни спонсори или измисляне на някакви нови неща, ще получава и хонорар.

„Ами той сега Ники Кънчев ги прави на каквото си иска. Години наред наливаха пари в него и много хора дори си му викат „мистър Стани Богат”, като въобще не знаят как е истинското му име. Вие представяте ли си какво ще стане, ако продуцентите изтъпанят някой друг отпред да задава въпросите? Нищо няма да стане. Освен това той е достатъчно ерудиран, за да прави нещата както трябва”, споделят с лека завист други акционери в Нова.

Интерес предизвиква и фактът, че Ники Кънчев сякаш е абониран и за мястото на водещ в най – силната телевизионна сага в България „Биг Брадър”. За там се говори, че получава на сезон по около 100 000 лева, но засега това са само непотвърдени слухове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.