Денис Ризов разви фобия от жени

Музикантът наплашен от любовните стрели на дамите

Денис Ризов

Легендарният бас китарист на още по – легендарните „Ахат“ Денис Ризов призна без бой, че се страхува да се обвързва. В контекста на това изказване той допълни, че няма никакво намерение да се жени отново или дори да си хваща нова, сериозна приятелка, в която да се влюбва. Обясни, че страховете му се появили още в детските години, когато момичетата го правели на бъзе и коприва с фриволното си поведение.

„Въобще не търся никакви жени и въобще нямам намерение да хващам някоя сериозна. Имам такава форма на страх още от малък. Когато се залюбя с някоя просто не мога да спя заради фобията си, непрекъснато я мисля и си представям, че ме напуска. А моята душа е лесно ранима, това е заради музиката“, заяви рокаджията в телевизионно предаване.

През горещите летни месеци на миналата година в арт средите плъзна слух, че Денис се е засмукал с личната си гримьорка Александра Йорданова, като по този повод в пресата дори избухнаха няколко мини скандала. Преди това за негова любовница се спрягаше нежната балерина Виктория Ангелова, която също опита да му замая главата и след това го изостави.

Близки до Денис Ризов забелязаха справедливо, че когато има някакви интимни проблеми, музикантът винаги се сеща за най – голямата любов в своя живот Наталия Симеонова. Но все пак и в края на краищата никой не му е виновен, че навремето я направи за смях, като изневеряваше където и с която му падне.

http://www.youtube.com/watch?v=ZoFOxq7Y4kQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.