Лили Иванова депресира топ преподаватели от Консерваторията- с видео

lilka1Избухливата и инатлива, иначе ненадмината Лили Иванова, развали съня и отключи мощни депресии у няколко преподаватели от Националната музикална академия. Мисълта, че ще ги привикат в съда като вещи лица, за да проверят познанията по музика на Примата пред Темида, направо ги втрещила и пратила в предпролетно униние.
Вечната и неостаряваща прима на българската естрада се изпокара с композиторите на едни от най-хубавите й песни. А неотстъпчивостта й вкара разправиите им в съда, за радост и сеир на публиката, уморена от ежедневните lilka2кръвопролития и мафиотски истории.
Митко Щерев заяви пред цяла България, че Лили не познава нотите и поиска това да се докаже в съда. Изпитът трябва да се проведе от титулувани и уважавани преподаватели в академията.
Българската Темида не помни досега да й се е налагало да наема вещи лица за подобен казус.
Повечето от преподавателите в академията обаче се ужасяват от мисълта да участват в това шоу на Лили Иванова.

Съдебните спорове между Лили и Митко щерев са на път да подлудят цялата музикална гилдия!
Съдебните спорове между Лили и Митко щерев са на път да подлудят цялата музикална гилдия!
Защото като нищо може да се окаже, че тя не знае всичките тайни на нотите. Нали трудовата й биография е започнала като медицинска сестра с касинка на главата. А тази професия не изисква четенето на ноти.
Ако „изпитващите” отсъдят в полза на Митко Щерев не се знае в какво количество и под каква форма ще се изсипе и върху тях „божественият” гняв на Лили.
Лили Иванова е едно от безбройните доказателства как талантът и човекът не винаги могат да се препокрият на сто процента. Не е грях да не знаеш всичко за нотите, ако си толкова надарен, колкото е тя. Има толкова самоуки таланти, има слепи музиканти и певци.
Но когато имаш труден характер и му робуваш – се случват такива неща, като тези – съдебни разправии за този дето духа! skandalno.net
Спорът между Иванова и нейните композитори за авторските права върху изпълнявани от нея песни доби чутовни телевизионни размери! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.