Куката напсува българските политици в ефир

Актьорът изригна срещу безчинствата на политическата върхушка

Куката напсува политиците
Куката напсува политиците

Мариан Вълев – Куката се разбесня в телевизионен ефир и напсува българските политици. Той уверено показа среден пръст на управляващата класа и ги нарече „шибани демагози”, които разсипаха България през последните двадесет години.

„Самият аз съм едно малко парченце от това изгубено поколение. Срамувам се заради мизерията на нашите майки и бащи. Непрекъснато пътувам в страната и виждам огромна бедност и нищета. Моята майка в продължение на 40 години беше учител, а сега ако не съм аз, буквално ще умре от глад. Живея относително добре, но от това не ставам по – щастлив” – заяви Куката.

Куката напсува политиците
Куката напсува политиците

Той допълни, че е много тъжен, защото се чувства самотен. След катастрофата, която наскоро претърпя, се е променил страшно много и търси вината за инцидента основно в себе си. Споделя, че тълкува случката като съдбовен знак, защото навярно е грешен.

Мафиотът от „Под прикритие” заяви категорично, че не се има и не е нито секссимвол, нито звезда. За него главно е да си върши работата и няма никакви намерения да се изживява като някакво свръхестествено същество.

Мариан Вълев разкри, че не е приел поканата за участие в „Къртицата”, въпреки уважението и другарството му с Иван и Андрей. Накрая актьорът допълни, че оттук нататък няма да дава интервюта, защото в последно време насъбрал много емоции.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HiQUjqTJT9w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.