Денис Родман напусна „Къртицата“

Баскет звездата иска специална награда

Денис Родман
Денис Родман

Денис Родман устрои подобаващ скандал при финала на участието си в „Къртицата”. Днес следобед той се изнесе от предаването и напусна България с полет към Ню Йорк. За последно изнесе показно как се прави шоу в предаването „Сблъсък” на Иван и Андрей.

На първо място Денис Родман поиска да получи поне един „Оскар” заради участието си в „Къртицата”. Според него напълно си заслужава да стане носител на Наградите на филмовата академия на САЩ, защото се справил блестящо и сащисал всички с поведението си.

Припомняме, че Родман нашумя като актьор покрай две от най – големите имена в екшън продукциите Жан – Клод ван Дам и Мики Рурк, на които партнира в „Двойна комбина”.

Денис Родман
Денис Родман

За краткото време на участието си в „Къртицата” Денис Родман внесе голяма доза респект към себе си, а хулиганските му изяви надминаха всички очаквания. Първо той се натряска като донски казак с ракия и изпочупи камерите в собствената си стая. После прояви специално отношение към девойките, обиждайки Николета на „мелез” и създавайки чутовен скандал с Рут Колева. Поп – фолк певицата Емануела пък едва отърва прашките от разкъсване, след като реши да съблазнява невъздържания спортист.

На 26 април България ще очаква ново включване от Денис Родман, който ще се завърне, за да се включи в отбора на НБА по време на предстоящото издание на „Мача на звездите”, което ще се състои в Арена Армеец.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=oiYDMA-4rMU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Пацо от Гълъбово но вече 2 метра.Прост,прост та негър !!!!!!!!!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.