Алкохоличка ли е радиоводещата Лили Маринкова?!

Лили Маринкова
Лили Маринкова

В последно време журналистката Лили Маринкова доста често се появявала на работното си място в радио „Хоризонт” в нетрезво състояние. Тази новина се появи в няколко от тясно обвързаните с ГЕРБ вестници. И се появи точно ден след като опозиционната журналистка влезе в лют спор с глашатаите на Премиера Борисов – господата Волен Сидеров и Николай Бареков. На по- измикярско разчистване на сметки скоро не бяхме ставали свидетели.

Всъщност пи-ар стратегията на управляващата партия ГЕРБ е изключително елементарна, но пък ефективна. николай барековНеуморните, добре платени с правителствени пари журналисти денонощно пишат клевети срещу всеки, който покаже инакомислие. Така обаче, колеги, не се прави нито истинска политика, нито истинска журналистика. По- нататък в информацията, разпространена из много вестници, се казва, че „ежедневното поглъщане на огромни дози алкохол пречело на Маринкова да върши както трябва задълженията си. А спиртосаната радиоводеща не представлявала особено приятна гледка. Колегите й разкривали, че още от обяд започвала с чашката с водка и не се притеснявала особено много от мнението на останалите.
волен сидеровТова обаче за никого не било тайна, нито пък нещо, което може да ги изненада и шокира. Вече никой не й обръщал внимание, не й правил забележки и го възприемали за нещо нормално, защото Лили не спирала да пие вече трета година. Имало е случаи, когато дори почерпена е водила предаването си, но до такава степен свикнала с високоспиртния алкохол, че не й личало.
Въпреки че в сградата на радиото е забранено да се пие алкохол, поне 15 от служителите там го правили редовно, разкриват техни колеги. Между тях била и Маринкова, която често се събирала с тях, за да споделя общата любов към алкохола.
На няколко пъти радиоводещата била спирана от катаджии да кара пияна, но се разминавала с актовете, заради това, че е известна. Край на пасквила! И накрая припомняме, че Лили Маринкова е носител на голямата награда на Българската медийна коалиция!…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Колко „решително“ влияе на цената на олиото факта дали Маринкова пие или не.Или пък на цената на хляба,бензина или другите храни.СТИГА ПРОСТОТИИ!!!ЗАЩО ВИЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ,ЧЕ ЖИВОТО ЗАПОЧВА И СПИРА С ВАС.ЗАНИМАВЕТЕ НИ С НЕСЕРИОЗНИ НЕЩА ПО ОСТТА ЖУРНАЛИСТИ-ПОЛИТИЦИ-ЖУРНАЛИСТИ.НЕ СИ ЛИ ДАВАТЕ СМЕТКА,ЧЕ ВАШЕТО ОРГАНИЗИРАНО БЯГСТВО ОТ ВАЖНИТЕ ТЕМИ НА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА СА ПРИЧИНА ЗА СЕГАШНОТО НИ СЪСТОЯНИЕ.Сега ще започнат приказки,че „за всичко обвиняват журналистите“.НЕ Е ВЯРНО И Е БЕЗОТГОВОРНО ТОВА ТВЪРДЕНИЕ.Вие журналистите сте говорителите на обществото,но НЕ ВИЕ ЗАДАВАТЕ ВАЖНИТЕ ТЕМИ НА ОБЩЕСТВОТО.Хиляди хора бяха омърсени именно от медиите през годините и бяха съсипани техни семейства,бизнес и обществено положение и НА ВАС НЕ ВИ ПРАВЕШЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.Сега изведнаж се закахърихте за авторитета на Маринкова.Тя самат колко истини е премълчала и колко теми е прескочила през годините,както и вредите от това,ще споменете ли.НЕ ВИЕ СТЕ ВАЖНИТЕ И НЕ ВИЕ ИЗКАРВАТЕ ПАРИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО ЗА ДА СЕ ПОСТАВЯТЕ НЕПРЕКЪСНАТО В ЦЕНТЪР НА ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ.

  2. Сус бе маскара!!!!!!!!!!!!!!!!!!КНК!!!!!!!!!!!!!
    Ти какво, тия дебил-олигофрени Сидеров и бараков ли възхваляваш бе серсемин.
    Журналята държат вярно една от властите, ама некой като сидеров и бб се мерят …….. и надцакват с НАС-НАРОДА.

  3. Когато един журналист работи в държавното радио и едновременно – и в частна телевизия, това не е ли конфликт на интереси? Ясно е, че Л. Маринкова използва държавната медия за личен интерес. А и напразно я прехвалват – не е чудо на журналистиката!

  4. Манекенката на мастика Пещера Мисис Маринкова . Первезна и брутална с рогите на пред,без уважение към събеседниците си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.